עבור לתוכן

חברה אני חייב עזרה בקשר ל OC

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי quad9400 מעבד 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 9800 GT ולו של גיגבייט וספק חזק של סיגייט בדקתי וראיתי שהכול מתאים ל OC

עכשיו המעבד הוא 2.6 ואני מרגיש ששהמחשב לא מנוצל מספיק ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים אבל אני לא מבין בהם אני לא מומחה בחומרה ואני מפחד לגעת

קראתי את המדריך שלכם כמה פעמים ומשום מה לא נקלט לי אני מאוד רוצה לעשות אובר קלוק

אם יהיה פה מישהו שמוכן לעזור לי באייסיקיו או אפילו בטלפון אני יתקשר אליו אני יודה לו מאוד כמובן שכול האחריות תיהיה עליי

אז בבקשה בבקשה אשמח לעזרה =) תודה

פורסם
  • מחבר

פליז מישהו... =)

פורסם

1. מועבר.

2. ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

בפעם הבאה, תשתמש בכפתור העריכה (modify.gif) ואל תרשום 2 הודעות רצופות.

פורסם
  • מחבר

upp plz =)

פורסם

קודם כל, אני מציע לך לקרוא ולהפנים את חוקי הפורום - ולהפסיק להקפיץ כל כמה שעות.

דבר שני, סיגייט לא מייצרים ספקים.

דבר שלישי, לא טרחת לציין איזה לוח אם יש לך, איזה קירור יש לך על המעבד, ואילו זכרונות. כל אלה פרטים חשובים.

דבר רביעי, אתה מוכן להיות ספציפי יותר ולהסביר מה הבעיה במדריך?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה ספק של thermaltake 400W

לוח gygbyte p35-ds3l

וקירור למעבד אני לא יודע בדיוק איך לבדוק תוכל ...

פורסם

הספק שלך לא משהו בכלל, אני חייב להגיד. חוץ מסדרת הTOUGHPOWER הסבירה שלהם, הספקים של החברה הזו נחשבים לבינוניים.

זכרונות עדיין לא ציינת וחבל. זה שיש לך 2GB לא אומר הרבה, כי מה שחשוב זה המהירות.

קירור למעבד - אתה אמור לדעת אם הזמנת את המחשב. אם אתה לא זוכר מה הזמנת, אפשר פשוט לפתוח ולהסתכל. אם לא הזמנת קירור נפרד, סביר שקיבלת את הקרור המקורי, המספיק אמנם לOC בסיסי אבל אם בכוונתך להתקדם יותר בעתיד מומלץ יהיה להחליפו.

תהליך הOC עצמו לא כולל שום התעסקות בחומרה. הדברים היחידים שאתה צריך זה הBIOS של המחשב (התפריט הכחול שמקבלים אם לוחצים DELETE בזמן שהמחשב עולה), תוכנה לניטור טמפרטורה (כגון REALTEMP) ותוכנה להמהרת כרטיס המסך (כגון RIVATUNER). את שני האחרונות תמצא להורדה ע"י חיפוש קצר בגוגל (והן בחינם).

בעיות עד כאן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים