עבור לתוכן

מתלבט בין שני מפרטים למטרת משחקים עד 3900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום!

הגיע הזמן להחליף את החנטריש הנוכחי, ויש לי התלבטות בין שני מפרטים שבניתי, למטרת משחקים.

אשמח אם תעזרו לי לבחור, או לשנות כל דבר שאפשרי.

ההתלבטות היא בין מפרט מבוסס אינטל, שיהיה למטרת לימוד OC, ולבסוף OC קטן של 600 מגה הרץ או יותר. או מפרט AMD ללא OC.

התקציב- 3900, לצערי אי אפשר יותר.

להלן המפרטים:

Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX

Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!!

ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, 1394, USB 2)

Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory x2

Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD

Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt With Transparent Window !!!

3865 nis

או AMD

AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU

Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)

Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt

3932 nis

כרטיס המסך יהיה קרוב לודאי ATI Radeon 9700non pro שיחליף את ה9500pro ז"ל

יש לי העדפה לאינטל, בגלל הHT, ויכולות הOC שגרמו לעיניי לצאת מחוריהן.

האם האינטל יהיה יותר טוב מהAMD לאחר OC?

תודה לעוזרים!!! :-*

פורסם

האינטל טוב יותר גם לפני OC לפי דעתי לך על האינטל והייתי מציע את ה+9CU ה+7CU רועש, אני לא חושב שהשכנים יאפשרו להשאיר אותו פתוח בין 2 ל4...

פורסם

ראשית, כמובן, מפרט ה2.4C של Intel. עכשיו.. וותר על הקירור של המעבד. אני חושב שאתה דיי תסבול את הרעש בצורה שהקירור שתקבל בגרסאת ה-Box שתקבל תספק אותך לOC בינוני-פשוט. הרבה יותר משתלם מהV7+/V9 וחבריהם לעבודה. איני רואה הרבה טעם להגיב לגבי המערכת משום שאלו בחירות אישיות (למשל, נפח הכונן הקשיח- אני אגיב על כך בהנחה שלקחת את שיקול הנפח). אז.. אם הHDD המקביל מבית WD זול יותר, לך עליו בלי לדבר הרבה.

איני רואה טעם ב1GB של זיכרון. בחר בשני מודולים של 256MB PC3200 ואתה מסודר. ואחרון, המארז. בחר במארז שמגיע עם ספק-כח שאינו ג'נרי. למשל, CI-6A19 מבית Compucase שמגיע עם ה300AR-T של Heroichi אשר יספק 300Watt ויחזיק היטב את המערכת שלך עם מתחים יציבים בהחלט. זהו, לעת עתה. תתחדש.

פורסם

ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, 1394, USB 2)

Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt With Transparent Window !!!

3865 nis

הדעה שלי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

יש לי ספק חדש של ENEMARX שקניתי כדי להפתר מהגלים בכרטיס מסך וזה לא עזר, אז יש לי ספק אין מה לדאוג.

אני מתעקש על כמות זו של זיכרון, אך אולי אתה צודק, ואני אנסה סטיק אחד של 512, ומקסימום אני אוסיף עוד אחד.

אני לא רוצה להתפשר על המאוורר שמגיע עם המעבדים, כי יכול להיות שהOC לא יהיה תמיד קטן, ויכול להיות שאנסה OC גדול.

עכשיו נשאר לי רק לדאוג לאיוורור המעבד, יש המלצה לאחד טוב? (ושקט)

שוב תודה :D

פורסם

- כפי שאמרתי, אין טעם ב1GB של זיכרון לשם משחקים. רכוש שני מודולים של 256MB. בעתיד תוכל להוסיף עוד שניים כאלו.

- לא שהמארז מקורר מספיק בשביל לעזור לך, אבל דע לך שקירור ברירת המחדל של המעבד הוא מצוין. הוא יאפשר OC גדול מאוד, יחסית.

פורסם

ואם כל כך בא לך לבזבז כסף על קירור קח את ה Zalman CNPS7000Cu.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז בינתיים האיוורור המקורי יספיק, חסכתי כ110 ש"ח, שיתבטאו במארז טוב יותר, איך ה

Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included)?

פורסם

בחירה נהדרת. אם תמצא לזמין, הCS-10181 תמיד טוב יותר וגם הוא מהווה אופציה.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה, האם הלוח שבחרתי יהיה טוב לOC? (מדובר בABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard )

עריכה:

עכשיו קראתי בחדשות שאומרים שHT פוגע בביצועים, האם זה נכון? כדאי לקחת בחשבון את מפרט הAMD?

פורסם

גם משום הOC וגם משום הHT אתה יכול להרגע. תשאר עם המערכת הזו ומובטח לך OC טוב ביותר +ביצועים נפלאים.

פורסם

..מה שקראת על הHD והפגיעה בביצועים, חצי נכון. לך על הכלל "אל תאמין למשמע אוזניך ולמראה עיניך, תאמין חצי..."

מנסיון, בוא נגיד שכל הסיפור על ה-HD, רק בחיתוליו ולכן הביצועים לא מדהימים, כאילו פי 2 מלוח "רגיל". אבל עוד חצי שנה, אחרי שידרוגי ביוס וכאלה, תראה שבסך הכל השתלם לך יותר מאשר AMD (שד"א פיטרה היום עוד איזה 1000-2000 עובדים שלה, בגלל שמצליח לה...).

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים, המפרט הסופי שקיבלתי הוא:

Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory x2

MAXTOR 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case

יצא בסך הכל 3400 שקל, מריח יותר טוב מ3900.

זיכרון, הורדתי לשני סטיקים של 256, בהנחה שזה לא יפגע בOC קטן של 600 מגה הרץ מסכנים.

הרדיסק, אני לא יודע אם כדאיי לקחת WD, שהוא דווקא יותר יקר ממקסטור, קראתי באתר שהוא רועש, הוא באמת כזה רעשן?

מארז, לקחתי אחד של Compucase כי אני לא רוצה להשקיע במארז מפואר, כי גם ככה לא רואים אצלי את הצדדים של המארז.

אני יודע שיש שם רק שני מאווררים, אבל אני הוסיף שניים נוספים ואפעל על פי המדריך באתר לקבלת איוורור טוב. וחוץ מזה אני צריך את הספק

כוח, כי את הספק המיותר הג'נרי שהיה לי, הרסתי ולקחתי לו את המאוורר. ;D

מה אתם אומרים? בבקשה עיזרו לי לבחור HD טוב... עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה מספקת לנוגע רעשנותו של מקסטור.

תודה לעונים.

פורסם

שני הכוננים הקשיחים (מבית שתי החברות) יהיו רועשים בדיוק באותה מידה. בחר בזול מביניהם, בהנחה ששניהם מגיעים עם 3שנים של אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים