עבור לתוכן

החלפת דיסק קשיח במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

האם כאשר מחליפים דיסק קשיח פגום לדיסק קשיח חדש,החברה מבצעת שכפול המידע 1:1?האם הדבר בטוח כלומר לא יוצר בעיות.

לחבר שלי יש מחשב נייד ויש עליו מחיצת שחזור הוא צריך להחליף דיסק קשיח האם המידע בדיסק קשיח ישמר כמו לפני החלפת הדיסק הקשיח?

פורסם

לעולם אל תסמוך על מעבדות תיקונים בעניין של גיבוי מידע. אם הדיסק מתפקד איכשהו, תגבה את כל מה שאתה צריך לבד. אם הדיסק לא עובד בכלל, אל תצפה שבמעבדה ישחזרו את המידע שעליו.

פורסם
  • מחבר

האם ניתן להגיד למעבדה להעתיק את המידע מהדיסק הפגום לדיסק החדש(העתקה 1 ל1)?

כלומר אינני יודע ואני משער שגם הוא איך עושים גיבוי 1 ל1 ואז להעביר לדיסק החדש

כי הרי יש את מחיצת השיחזור[br]פורסם בתאריך: 2.11.2008 בשעה 01:34:55

האם כאשר המעבדה מחליפה דיסק קשיח האם היא מחזירה את המחשב ללא מערכת הפעלה או שהיא מחזירה את המחשב למצב שהוא בא מהמפעל
פורסם

ואני אומר לך שוב: אם הדיסק עובד איכשהו, כלומר אתה מצליח להפעיל את המחשב ולראות מה יש על הדיסק (אפשר להשתמש בLIVE CD של אובונטו אם המחשב לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה מההארד דיסק) - תגבה את הכל לבד. אל תסמוך על המעבדה, לא משנה מה אמרת להם ומה הם הבטיחו לך.

אם הדיסק האמור לא עובד בכלל, כל מה שיעשו לך במעבדה זה להחליף אותו לאחד אחר. מעבדות תיקונים לא מתעסקות בשחזור מידע מדיסקים שאינם מתפקדים. יש חברות מיוחדות שעוסקות בזה, וזה עסק לא זול בכלל.

מחיצת שחזור או לא מחיצת שחזור - אם אתה לא מגבה לבד את מה שאתה רוצה לשמור, רוב הסיכויים שתצטרך לשכוח מזה.

פורסם

כשאתה מוסר דיסק קשיח להחלפה, המעבדה מחתימה אותל על תופס שאומר שתאבד את כל המידע שהיה בדיסק. הם לא יתעסקו בגיבויים בשבילך, לא משנה כמה תבקש מהם את זה.

פורסם
  • מחבר

אבל האם המעבדה תחזיר את המחשב עם WINDOWS מותקן או שתחזיר אותו עם כונן HHD ריק.

בכללי ניתן לצרוב את מחיצת השחזור ולהפעיל אותה מדיסק?

פורסם

הדיון הזה מתחיל להיות דומה לתקליט שבור.

במעבדה לא יתקינו לך שום דבר על הדיסק, אלא אם כן תביא להם דיסק התקנה מקורי של מערכת ההפעלה ותשלם להם על ההתקנה (אם אין אחריות).

מבחינת גיבוי - אפשר להעתיק כל דבר לדיסק גיבוי (או CD\DVD), כל עוד הדיסק מתפקד מספיק בשביל לגשת לקבצים.

אם ב"תקיית השחזור" אתה מתכוון לSYSTEM RECOVERY - לא תהיה בכך הרבה תועלת על דיסק חדש והתקנה טרייה של מערכת ההפעלה בכל מקרה.

פורסם

אבל האם המעבדה תחזיר את המחשב עם WINDOWS מותקן או שתחזיר אותו עם כונן HHD ריק.

בכללי ניתן לצרוב את מחיצת השחזור ולהפעיל אותה מדיסק?

הם יכולים להתקין לך את ה-Windows (לשחזר את המחשב להגדרות יצרן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים