עבור לתוכן

ספרים ללימוד מחשבים?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

יש איזה ספרים ללימוד מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי?

אין לי נושא מסויים.

זה יכול להיות על המחשב בכללי, וזה גם יכול להיות לימוד שפות [שפת C וכ'ו...], או כל דבר אחר שקשור למחשבים.

טיילתי היום בצומת ספרים ומצאתי כמה אבל לא רציתי לקנות מבלי לשאול קודם כי יש ספרים שהם גם נורא לא מקצועיים.

חשוב לי לציין שאני מתחילה ואני רק רוצה להשכיל קצת בכל מה שקשור למחשבים.

תודה :hi:

פורסם

לדעתי משיטוט בפורומים כאן תשכילי הרבה יותר מאשר מקריאת ספרים

פורסם
  • מחבר

לדעתי משיטוט בפורומים כאן תשכילי הרבה יותר מאשר מקריאת ספרים

צודק.

אבל המשתמשים פה כותבים מושגים שאין לי מושג מה הם אומרים ומאיפה הם באו, וזה בדיוק מה שספר יכול לתת לי.

פורסם

בגלל זה יש גוגל

ובגלל זה את יכולה לשאול בפורום, גם בשביל זה הוא נועד :)

אישית אני לא מכיר ספרים, ועד לפני שנה הייתי מפגר בלשון המעטה במחשבים, והיום אחרי שנה בפורום אני יכול להגיד שאני יודע המון במחשבים ;)

(מדבר על ידע רב בחומרה)

פורסם

השאלה מה את רוצה לללמוד ?

חומרה ? הפורום שלנו הוא המקום לזה

תכנות ? בתור התחלה תלמדי ממדריכים באינטרנט ולאחר מכן תקני ספר רציני מאמזון

רשתות תקשורת ? ספר מאמזון

לינוקס\יוניקס ? ---"---

פורסם

^מסכים בהחלט. בד"כ פתרון תקלות חומרה ותוכנה למיניהן יותר יעיל ללמוד מפורומים. כמו מתמטיקה, לא לומדים לפתור בעיה ספצפית, לומדיםאת הדרך שאיתה פותרים את הבעיה

פורסם

לגיב לימוד שפות תכנות, חיפוש קצרצר בפורום תכנות ימצא לך הרבה ת'רדים בנושא.

פורסם

ובכן טניה,להגיד שאת רוצה ללמוד מחשבים זה רחב מידי.

את צריכה קודם להתמקד על תחום מסויים-עיצוב גראפי,תכנות,חומרה,תכנון מערכות וכו'

ואז בכל תת נושא שכזה יש לך ספרים\מדריכים באינטרנט וכו'

בתור מתחילה הייתי מציע לך להתמקד במערכות הפעלה,ולהתחיל דווקא מלינוקס..הכי טוב יהיה פשוט להתקין על המחשב ולנסות לעבוד איתה ולפתור בעיות שתתקלי בהן עם גוגל וכמובן שקיימים הרבה ספרים בנושא

כמובן שאפשר גם ללמוד את רזי ווינדוס-עם הגדרות שונות,ניהול משתמשים,הקמת רשתות,חיבור התקנים וכו'

אחרי זה אפשר לעבור לעוד תחומים למשל לעיבוד תמונה[לא עיצוב גראפי] וללמוד כל מיני טכניקות לשיפור ועיצוב תמונות.

מבחינת מחיר יהיה יותר זול ללמוד דרך האינטרנט ואפשר גם להשיג pdfים של ספרים בדרכים מפוקפקות

אבל כמובן שאין כמו ספר מודפס מבחינת מדריך

והלמידה הטובה ביותר היא להתנסות

פורסם

כמו שנאמר פה רבות, הכי טוב זה שתקראי כאן בפורום, תלמדי פשוט מלא מלא!

כל יום תקראי בערך 30 דקות ואחרי חודש מבטיח לך שתתחילי כבר "לשלוט" בחומר ולקבל מושגי יסוד פשוטים.

כמו שנאמר, תחום המחשבים זה תחום רחב ככה שאי אפשר לעשות תחרות כמו בכיתה ו'- מי יותר טוב במחשבים, יש מלא תחומים ואני לא אחזור עליהם, את רובם את יכולה לראות כאן בתת קטגוריות ולשאול שאלות בהם.

חוץ מזה אם את קונה ספר מחשבים עשי טובה לנו כל ה-GEEK'S שיושבים כאן ב-HW ואל תטיילי איתו ברחוב ותנסי לצאת חכמה.. :lol: (יצא לי לראות אחד כזה פעם בבצפר שלי וזה היה קורע..)

סך הכל תזכרי שתי דברים בסיסיים..

באינטרנט יש הכל!

וגוגל הוא חברו הטוב של האדם.. (והמחשב!)

יום טוב וקריאה מהנה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים