פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אני רוצה לקנות בEBAY נקודות אבל המוכר כותב ככה:"The Card Will Only Work For Accounts Registered In The United States"הכוונה פה היא לNTSC או שפשוט בהגדרות לשנות לUS? עד עכשיו הייתי שם UKתודה רבה.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים הכוונה לגיימטרטאג שהוא US מההגדרה הראשונית שלו. אם תשנה ל-US עכשיו לא יעזור, משום מה למיקרוסופט לא מוכר הרעיון שאנשים עוברים מדינות.או שתפתח גיימרטאג חדש שיהיה אמריקאי ודרכו תעשה את הקניות במרקטפלייס, או שתחפש כרטיס 2100 נקודות אוניברסלי.
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר אבל כשאני מנסה לפתוח גיימרטאג חדש אז הוא אומר לי שID LIVE שלי לא נכון או משהו כזה כשאני מנסה להכניס את המסנג'ר.ואם אני מנסה להכין חדש אז גם שם באימייל הוא אומר לי שזה בשימוש ושואל אותי אם להשתמש ואז אני אומר כן ואז הוא לא נותן להתחבר...אז לא הצלחתי לפתוח גיימרטאג חדש..
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מחבר אני קניתי את האקסבוקס מבן דוד שלי וזה אותו משתמש שלו כי לא הצלחתי לפתוח גיימר טאג חדש..
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים הדבר הכי פשוט בעולם.. פשוט לעקוב אחרי ההוראות.לא מצליח לך? תקנה 2100 נקודות גלובליות - http://boxeddeal.com/cart.php?target=product&sns_mode=featured_product&product_id=259&category_id=60
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.