עבור לתוכן

הביוס לא שומר את ההגדרות

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ

כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעה:"DEFAULT LOADED" וזה מאפס את כל מה שעשיתי בביוס...

יש סיבה כלשהיא לכך?

אני לא מצליח לעשות OC ככה

פורסם

אם ההודעה מופיעה במצב של OC, תנסה ערכים נמוכים יותר (מתחים\תדרים) ותבדוק הגדרות נוספות כמו נעילת PCI/AGP על 33MHz/66MHz בהתאמה , גם שיחס הזכרונות סנכרוני ולכל היותר לא עולה על מהירותו המקורית (בשלב זה).

אם ההודעה מופיעה בלי קשר לOC, בדוק את בטריית הCMOS , יכול להיות שהיא גמרה את חייה ותצטרך להחליפה.

פורסם
  • מחבר

בלי שום קשר זה מופיע :\

אני יבדוק עכשיו את הסוללה..

אם זאת לא הסוללה מה זה עוד יכול להיות?

פורסם

מההבנה שיש לך פנטיום 4 שזה אורמ מחשב בן כמה שנים לפחות, ניתן להסיק שהבעיה העיקרית תהיה סוללה גמורה, שיש להחליף אותה, זאת סוללה סטנדרטית כך שלא תהיה בעיה להשגי לפי הדגם.

אם גם זה לא יעזור לך, כנראה שיש בעיה ב OC שאתה עושה שהוא מאפס את עצמו בכל פעם, זה מנגנון על מנת לא להפעיל ערכים או מצבי OC שפשוט לא יעבדו, אז הוא מאפס את זה.

פורסם
  • מחבר

הנה הכל עובד :)

אין איפוס אחרי העלאת התדר :yelclap:

אני רוצה לראות כמה אני מגיע באוברקלוק רק אם אני משנה את התדר באס, בשביל זה צריך לנעול איזה משהו או לבדוק איזה יחס? אני לא מבין בזה כל כך, אמרו לי פעם שהעלאת הבאס תספיק עד נקודה מסויימת ואז צריך להעלות מתח וזה..זה נכון?

פורסם

כל רכיב, לאחר שתגיע לנקודה המקסימלית שלו, ידרוש העלת מתח על מנת להמשיך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה

אני עושה בדיקות עם התוכנה S&M,

אני צריך לחכות את כל הבדיקה? כאילו אחרי שאני מעלה 2-3 תדרים או איך שקוראים לזה אני צריך לעשות בדיקה של חצי שעה?

יש אפשרות "לקצר" או משהו? יש איזה אפשרות של בדיקה מהירה או לא מלאה?

ומה בעצם קורה אם נגיד הגעתי למקסימום של המעבד? המחשב קורס? אני צריך לדאוג שזה לא יעלה טמפרטורה מסויימת?

עריכה:

הגעתי ל3240MHZ ובתוכנה SUPER PI שזה מודד כמה שניות לוקח לעשות איזה משהו, שבוחרים גודל של איזה משהו, אז אצלי ב512KB זה עשה 23.7 שניות ועכשיו 20 שניות עגול

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים