פורסם 2003 ביוני 2222 שנים יש ברשותי מעבד p4 2.4B מתוצרת אינטל.ולוח אם P4B266-C מתוצרת ASUS.שימו לב שבמודל כתוב 1.8 ואילו במהירות כתוב 2.4רציתי לשאול האם זו בעיה עם התוכנה או עם החומרה? או שזה בכלל אמור להיות ככה?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים 99% שמכרו לך P4 1.8 מומהר ל 2.4.תוודא את העניין עם התוכנה של אינטל http://support.intel.com/support/processors/tools/frequencyid/download.htmאם זה נכון תכין את העורך דין
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים תנסה להוריד את WCPUID...וגם תכנס לביוס ותבדוק אם מהירות המעבד אם לא עשית OC זה צריך להיות על הDEFULT (לפחות ככה זה אצלי).
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר רגע מה אמורה להיות המכפלה של המעבד.אני יודע שהבאס 533.fsb=133טוב לפי התוכנה של הבחור שכתב לפני i just got owned.עדכון: התוכנה wcpuid מזהה את השם בתור 1.8 אבל רואים שמהירות הבאס 533 והמהירות של המעבד זה 2400.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים o_O... מתי קנית את המחשב ואיפה?? (רק אל תגיד לי שבפנדה..)אני מניח שקיצרו כמה פינים על המעבד שיעבוד ב2.4 במקום 1.8... נדפקת...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר איזה פנדה איזה נעליים.רציתי לקנות מאוד מפנדה אבל אבי אמר לי שזה בקיסריה ואם תהיה בעיה עם המחשב הוא לא יירצה לנסוע לשם כל פעם.טוב נו נדפקתי. חפיף.ד"א בביוס כתובcpu speed:2400 mhzויש אפשרויות נוספות לבחירהmanual1800 mhzבאס:133מכפלה :18 :-[ד"א אני רוצה שכל האנשים יילמדו מזה לקח בגלל זה העלתי את כל התמונות.עריכה: קניתי את המחשב בערך לפני שלושה חודשים
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים וגם יש לך גרסאת הA בעל ליבת הנורט'ווד אם ה400FSB מה שלבטח אמרו לך שתקבל את גרסאת הB... אני הייתי תובע אותם... :argue:
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר בקיצור:שקרנים.יאללה חפיף, החיים ממשיכים.ובאמת הם הבטיחו לי B.אני אעדכן אתכם בקשר להמשך.בהתחלה פשוט חשבתי שזה איזה בעיה כי זה גם הופיע לי ב control panel.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים יכול להיות שהלוח שלך לא תומך בבאס של 533. ולכן עושה דאון קלוקינג לפי רצונו לבאס שהוא כן יכול לעבוד בו - 100.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים Expected frequency זה מה שאינטל התכוונו שהמעבד יעבוד בוReported frequency זה התדר האמיתי שהוא פועל בואני שונא את השטויות האלו, צריך להכניס את האנשים האלו לכלא.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים איזה פנדה איזה נעליים.רציתי לקנות מאוד מפנדה אבל אבי אמר לי שזה בקיסריה ואם תהיה בעיה עם המחשב הוא לא יירצה לנסוע לשם כל פעם.טוב נו נדפקתי. חפיף.ד"א אני רוצה שכל האנשים יילמדו מזה לקח בגלל זה העלתי את כל התמונות.עריכה: קניתי את המחשב בערך לפני שלושה חודשים מזה חפיף? הייתי הולך לחנות שממנה קניתי, ואומר להם ככה: "עכשיו אני רוצה 2.4B, אבל עכשיו, או שאתם באים איתי לבית משפטלתביעות קטנות ששם לא יהיה לכם נחמד, אני גם יתקשר לרשות להגנת הצרכן שתבדוק את רישיון העסק שלכם".אם אני הייתי במקומך הייתי אומר 2.6 אבל אז זה הי סחיטה למרות שלנבלות כאלה מגיע להם...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים האמת אם נכון הוא הדבר, זו הרמה הכי נמוכה שניתן להגיע אליה וחייבים להכנס בהם הכי חזק שאפשר !
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר צודק KOM.הלוח בעל צ'יפסט של 845Dhttp://www.intel.com/design/chipsets/mobile/845mp.htm?iid=ipp_note_chip+prod_845_mp&יכול להיות שאתה צודק.אבל זה רמאות כי המעבד לא מנצל את היכולת שלו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.