עבור לתוכן

עזרה| בעייה חוזרת עם ווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, נכנסתי בשביל לקבל ייעוץ לבעיה חוזרת שיש לי. אני מקווה שזה המקום הנכון לרשום

בכל מקרה זה ככה: המקרה התחיל לפני כמה ימים, המחשב עבד מעולה ואף פעם לא הייתה לי איתו בעיה כשפתאום הוא התחיל להתנהג מוזר, ממש איטי, לפעמים לא מגיב לכמה שניות וכל זה- חשבתי שהוא צריך ריסט פשוט וזהו. הבעיה היא אחרי הריסט הווינדוס לא עולה ואני מקבל שגיאה על קובץ מערכת חסר או פגום(ntoskrnl.exe( עכשיו רציתי להשתמש בקונסולת תיקון דרך הדיסק של הווינדוס הבעיה היא שהמקלדת משום מה לא הגיבה לי בכלל אז לא יכולתי להכנס ל- BIOS כדי שיעשה בוט מהדיסק, בכל מקרה מה שעשיתי היה לקחת את ה- HDD שלי ולחבר למחשב של ההורים שלי בתור כונן משני, העתקתי את הקובץ הנ"ל מהווינדוס שלהם לשלי והעניין נפתר-יופי.

אבל יום אחרי עוד בעיה, הפעם הווינדוס התחיל לעלות אבל נתקע במסך הפעלה שלו(איפה שיש את הפסים רצים למטה שהוא טוען את הווינדוס)- הפעם החלטתי לא לקחת סיכון ופירמטתי את כל המחשב והייתי בטוח שזה עבר. הבעיה היא שאחרי כמה שעות הבעיה המקורית עם הקובץ מערכת החסר או פגום חזרה-אותו קובץ בדיוק!(לא יודע אם זה קשור אבל זה קרה אחרי שעשיתי עדכון לצ'יפ סט דרייבר של הלוח אם שלי(ASUS A8N-E)- עזבתי את המחשב לאותו היום כי לא היה לי כח להתחיל מחדש, ובבוקר אחרי הוא פעל מצויין.... והיום לפני בערך שעה שוב הבעיה עם הקובץ מערכת ושוב העתקתי מהמחשב של ההורים- השאלה שלי היא מה יכול לגרום לבעיה ואיך אפשר להפתר ממנה?!

סליחה על החפירה ותודה לעונים

פורסם

זה בדרייבר המעודכן לצ'פסט שלך?

ניסית התקנת תיקון במקום כל התהליך המסובך הזה?

אם זאת מקלדת USB היא אמורה להיות מאופשרת בביוס כדי להיות מזוהה בPOST.

מועבר לפורום windows.

פורסם
  • מחבר

סליחה לא הבנתי את השאלה, מה בדרייבר לצ'יפסט שלי?

והמקלדת היא PS2 ולא USB(וניסיתי מקלדת אחרת באותו זמן כך שבטוח לא הבעיה בה)

וחשבתי על תיקון אבל:

א) באותו זמן המקלדת לא מגיבה אז אני לא יכול לעשות כלום

ב) גם אם כן אני לא בטוח איזו פקודה להריץ בתיקון בשביל לפתור את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים