פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אנשים כבר נימאס לי ! אחרי שהג'יגהבייט 9000 Pro התפגר ב פעם ה רביעית (!!) החלפתי ל R9100 של ספייר עכשיו גם הוא לא עובד כבר נימאס לי לעבוד עם 2 MX אני פשוט לא מבין מה יכולה להיות הבעיה ?*יש לי את הדריברים הכי חדשים של ה N-force2 *עידכון הביוס אחרון מותקן במחשב (3069 אם אני לא טועה ) ברגע שאני מכניס את ה R9100 מדליק את המחשב , אין סיגנל במסך ובלוח אם יש את המספר 26 . כשאני מחזיר את הג'יפורס הכל פתאום בסדר ... מה אני כבר יכול לעשות ?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אני יודע שזה נשמע טפשי, אבל גם לי הייתה בעיה כזו. תכניס את הגיפה {2MX} לך לביוס בagp aperture size תעביר ל128, תצא מהביוס {כמובן שמור את ההגדרות} תכניס את הכרטיס החדש {רדאון} וזה יעבוד... לפחות לי זה עבד. תרשום פה אם זה עבד
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים תעשה עידכון לביוס של המחשב.. לפעמים זה עוזר.ויש פיתרון יותר טוב...תנסה לעלות את המתח של ה AGP נגיד אם זה 1.5 עכשיו תנסה על 1.6זה עובד! בדוק אני תיקנתי ככה למישהו.תתקין את ה AGP Miniport Driversשל ה NFORCE 2שלך.
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מחבר תעשה עידכון לביוס של המחשב.. לפעמים זה עוזר.ויש פיתרון יותר טוב...תנסה לעלות את המתח של ה AGP נגיד אם זה 1.5 עכשיו תנסה על 1.6זה עובד! בדוק אני תיקנתי ככה למישהו.תתקין את ה AGP Miniport Driversשל ה NFORCE 2שלך.מאיפה אני משיג את הדריברים ל Miniport והעלתי מתח ל 1.7 אפילו ועדיין אין סיגנל
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר ניסיתי את כל האופציות האפשריות אפילו החלפתי ספק ... שום דבר הכרטיס הזה פשוט שונא את הלוח הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.