עבור לתוכן

Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler עושה הרבה רעש??

Featured Replies

פורסם

זלמן 6000, עולה 190 אבל שווה את השקט והאיכות. היה לי וולקנו 6 וזה עובד עם מלא רעש , וולקנו 9 מאוורר תותח אבל עושה מלא רעש ממש הרבה..

פורסם

vantec Aeroflow עלוה כ 160 והוא אחלה

נורא שקט ומציג ביצועים טובים +..

שווה את הקניה..

מה עדיף

הוונטק או הספייר פלקון רוק 2?

פורסם

וולקנו9 טוב יותר מכל משצוין כאן וגם לא חייב לשים אותו על full מהירות הוא יעשה את העבודה גם על מהירות בינונית..

פורסם

קרא את השוואת המאווררים הגדולה בDANSDATA ותראה מה בדיוק הוולקנו 9 הזה שווה (לא יותר מדי , שלא לדבר על הרעש שבכל זאת קיים).

http://www.dansdata.com/coolercomp_p7.htm#ttv9

הוונטק מקרר יותר טוב מהפלקון רוק אך קצת יותר רועש (אבל עדיין דיי שקט) והרבה יותר יקר (פי 2).

הזלמן בכלל לא שווה, גם יקר וגם לא מקרר משהו יחסית למתחרים החדשים של ימינו , במחיר הזה אני חושב שכדאי את הAEROCOOL DP101 שהוא מאוד שקט ומקרר מעולה - זאת עקב העובדה שהוא עובד יותר כמו רדיאטור בעזרת אבקה מיוחדת שנמצאת בטיוב הפנימי שלו.

פורסם

אם יש לו מארז חם אז הוולקנו9 מומלץ כי גוף קירור מנחושת יאבד את ביצועיו.. אך אם המארז שלו מאוורר טוב ויש בו תחלופת אויר יעילה אז עדיף את הוולקנו7+ והוא מצויין.

פורסם

מה ??

לא הבנתי כלכך מה הקשר לנחושת - אף אחד כאן לא דיבר על נחושת אלא על וונטק ארוקול ופלקון רוק (שכולם אלומניום ואחד בכלל עובד עם צינור קירור כמו רדיאטור).

והיטסינק יכול להוליך חום פחות טוב או יותר טוב, אין ממש ביצועים כאן שמשתנים (שלא לדבר על "נאבדים") הדבר היחידי שאולי יכול לקרות זה שבטמפ' מסוימת נחושת פחות יעילה לעומת היעילות שלה בטמ"פ נמוכה יותר (שזה הגיון פשוט של כימייה ופיסיקה) אבל זה לא אומר שהמצב באלומניום (שמוליך פחות טוב) הוא יותר טוב. אני באמת לא מבין מאיפה הבאת את זה.

ובכלל זה שנחושת מוליכה יותר טוב מאלומניום לא אומר שגוף מסוים מנחושת יוליך יותר טוב מגוף אחר מאלומניום אלא שגוף מסוים מנחושת יוליך יותר טוב מאותו גוף בדיוק שעשוי מאלומניום, לכן כל ההזכרים לגבי "זה נחושת לכן זה שווה יותר" או ההפך באמת לא שווים הרבה - וזאת הסיבה שצריך להתייחס לכל גוף קירור אינדיבידואלית ולא להתייחס יותר מדי לחומר ממנו עשוי.

ובכלל מה שנראה לי שהוא מחפש זה משהו טוב ושקט , עם דגש על שקט (יש לי את הוולקנו 6 שלו ואני בהחלט מבין את הדגש על שקט) לכן כל ההמלצות על הוולקנואים למינהם לא ממש מומלצות פה כי ה"גלורי" שלהם בהחלט לא נובע ממה שהם נותנים במהירויות נמוכות.

פורסם

תגיד לי אתה מאק או משהו כזה?!

מי הישווה את הארו קוול לוולקנוים?!

אני רק אמרתי שהוולקנו9 יכול להיות טוב יותר מהוולקנו7+ רק במארזים חמים.. (וזה עם כל החישובים של בנייה וכו.. וגם ע"י השוואות וביקורות..)

פורסם

אם זה לא הדגם עם ה+ הוא לא רועש בכלל.

היחידים שעושים רעש הם הVolcano 6cu פלוס כי יש להם מאורר 6800, במקום ה4500 שבא עם הרגילים.

פורסם

תגיד לי אתה מאק או משהו כזה?!

מי הישווה את הארו קוול לוולקנוים?!

אני רק אמרתי שהוולקנו9 יכול להיות טוב יותר מהוולקנו7+ רק במארזים חמים.. (וזה עם כל החישובים של בנייה וכו.. וגם ע"י השוואות וביקורות..)

דבר ראשון תירגע קצת עם הביטויים שלך , לא שיש לי מושג למה התכוונת - אבל זה לא נשמע טוב >:( .

כותב התרד כבר הבהיר מה הוא רוצה ולא שאל בעמוד השני כלום על וולקנואים אלא על מאווררים אחרים ובטח לא התלבט בהבדלים או הגיגים בין ה7 ל 9 , והתגובה שלך נרשמה אחרי שלי (ששם טענתי שהוולקנו 9 לא הכי שווה בשבילו) שנרשמה בתגובה לשלך אז אם זה היה לא כתגובה אלא כנושא בפני עצמו - אז תדגיש זאת - זאת אחריותך לא אחריותינו לנחש זאת !!

זה הכל , בפעם הבאה אם אתה חושב שהיתה אי הבנה נסח זאת בצורה קצת יותר סבירה לאוזן ולעין - בשביל כולנו ;)

סוקרטס - אתה אומר זאת מתוך נסיון או מתוך הסקת מסקנות ? אין קשר בין מה שאמור להיות ללמה שבאמת. לי יש את הוולקנו 6 סי יו הזה (לא הפלוס) והוא טוחן רעש מטורף , לקראת הלילה זה כבר בלתי נסבל וזה רחוק מאוד מלהיות שקט (ושוב אין דבר כזה "יחסית" יש שקט ויש רועש יש מורגש ויש לא מורגש). צריך להיות עם נסיון של מספיק שנים במערכות מחשבים כדי להבין שהרמה של הרעש היום היא פשוט מטורפת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים