פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אני חייב לדעת עם ה Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler עושה הרבה רעש כי המחשב שאני הולך לקנות עם המאוורר הזה הוא ממש ליד המיטה שלי אז אני רוצה לדעת עם אני יצליח להירדם... הוא עושה הרבה רעש? זה ממש מפריע?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אם אתה לוקח את המנוע סילון הזה אל תשים אותו ליד המיטה, אפילו לא ליד הבית (הרבה רעש). תקנה SF2
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים הוא לא מרעיש יותר מעידי אך בהחלט שומעים אותו הצליל של ה60 מילמטר הצווחני אפילו דיי מעצבןהכוונה היא לCUולא לפלוס
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים יש לי את גרסת הפלוס שלו והוא דיי מרעיש ההורים שלי מתעוררים ביגללו ואני לידו יושן אחלה ואל תכניס אצבעות ביפנים כמו שאני עשיתי
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר חחח טוב... מה זה אומר SF2? איזה מאוורר זה? מה השם שלו? הוא לא מרעיש? :lsvader: (איך אני אוהב את זה)
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים sf2 זה סמרט פן 2 מאוור 80ממ חכם הוא גם של טרמלטייק והוא משנה את המהירות שלו והרעש שלו לפי החום
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר sf2 זה סמרט פן 2 מאוור 80ממ חכם הוא גם של טרמלטייק והוא משנה את המהירות שלו והרעש שלו לפי החום הוא עולה 120 ש"ח
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים תרשו לי להצטרף , ממש לא שקט , מטריד נורא! על לישון בטח אין מה לדבר (וגם לי הוא חתך כמה אצבעות אבל זה לא קשור ). ואם מישהו יגיד לך משהו כמו "יחסית הוא שקט" אז כמובן אל תקשיב לו כי יחסים לא מענינים כאן - יש שקט ויש רועש. לגבי ההמלצה לSF2 , אני אישית לא מבין אותה - זה רק מאורר שהמליצו לך , בלי גוף קירור בכלל (חושבים שאתה רוטשילד ואתה קונה אורר ולא כוח מיחשוב) ולפי מה שהבנתי הוא בכלל דיי רועש - לא בסקלה השקטה. למשהו שקט יש את: spire - falcon rock 2 aerocool - dp101 .
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים רוצה שקט???לך על ventac aero flowהכי שקט בעירלי יש וולקנו 6 סי יו ואני סובל קשות בל אני מחליף אותו בקרוב במאוורר הנ"ל
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים אם אתה לא מתכנן לעשות OCלקנה SLK600 עם איזה מאורר שוק שרק קצת יזיז את האוויר החם מדי פעם וזהו
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים אם אתה לא מתכנן לעשות OCלקנה SLK600 עם איזה מאורר שוק שרק קצת יזיז את האוויר החם מדי פעם וזהוWTF?!?!אתה ממליץ לו על SLK600 אם הוא לא מתכנן OC.. (שזה גוף קירור לאוברקלוקרים..)תקנה וולקנו9 הוא גם מצויין!
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים היה לי את וולקנו 6 והחלפתי לזלמן והזלמן שולט, שקט וטוב. הוולקנו 6 רועש ומעצבן מאד. אני ממליץ על הזלמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.