עבור לתוכן

Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler עושה הרבה רעש??

Featured Replies

פורסם

אני חייב לדעת עם ה Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler עושה הרבה רעש כי המחשב שאני הולך לקנות עם המאוורר הזה הוא ממש ליד המיטה שלי אז אני רוצה לדעת עם אני יצליח להירדם...

הוא עושה הרבה רעש? זה ממש מפריע? :cwm33:

פורסם

אם אתה לוקח את המנוע סילון הזה אל תשים אותו ליד המיטה, אפילו לא ליד הבית (הרבה רעש). תקנה SF2

פורסם

הוא לא מרעיש יותר מעידי אך בהחלט שומעים אותו הצליל של ה60 מילמטר הצווחני אפילו דיי מעצבן

הכוונה היא לCU

ולא לפלוס

פורסם

יש לי את גרסת הפלוס שלו והוא דיי מרעיש ההורים שלי מתעוררים ביגללו ואני לידו יושן אחלה ואל תכניס אצבעות ביפנים כמו שאני עשיתי

פורסם
  • מחבר

חחח טוב...

מה זה אומר SF2? איזה מאוורר זה? מה השם שלו? הוא לא מרעיש?

:lsvader: (איך אני אוהב את זה) :D

פורסם

sf2 זה סמרט פן 2 מאוור 80ממ חכם הוא גם של טרמלטייק והוא משנה את המהירות שלו והרעש שלו לפי החום

פורסם
  • מחבר

sf2 זה סמרט פן 2 מאוור 80ממ חכם הוא גם של טרמלטייק והוא משנה את המהירות שלו והרעש שלו לפי החום

הוא עולה 120 ש"ח >:(

פורסם

בסימפלטק הוא עולה 72שקל

פורסם

תרשו לי להצטרף ,

ממש לא שקט , מטריד נורא! על לישון בטח אין מה לדבר (וגם לי הוא חתך כמה אצבעות אבל זה לא קשור :) ). ואם מישהו יגיד לך משהו כמו "יחסית הוא שקט" אז כמובן אל תקשיב לו כי יחסים לא מענינים כאן - יש שקט ויש רועש.

לגבי ההמלצה לSF2 , אני אישית לא מבין אותה - זה רק מאורר שהמליצו לך , בלי גוף קירור בכלל (חושבים שאתה רוטשילד ואתה קונה אורר ולא כוח מיחשוב) ולפי מה שהבנתי הוא בכלל דיי רועש - לא בסקלה השקטה.

למשהו שקט יש את:

spire - falcon rock 2

aerocool - dp101

.

פורסם

הוא יותר שקט מהSF2.

אולי תחשוב לכיוון הוולקנו9 (מסופק עם SF2)

פורסם

רוצה שקט???

לך על ventac aero flow

הכי שקט בעיר

לי יש וולקנו 6 סי יו ואני סובל קשות בל אני מחליף אותו בקרוב במאוורר הנ"ל

פורסם

אם אתה לא מתכנן לעשות OC

לקנה SLK600

עם איזה מאורר שוק שרק קצת יזיז את האוויר החם מדי פעם

וזהו

פורסם

אם אתה לא מתכנן לעשות OC

לקנה SLK600

עם איזה מאורר שוק שרק קצת יזיז את האוויר החם מדי פעם

וזהו

WTF?!?!

אתה ממליץ לו על SLK600 אם הוא לא מתכנן OC.. (שזה גוף קירור לאוברקלוקרים..)

תקנה וולקנו9 הוא גם מצויין!

פורסם

היה לי את וולקנו 6 והחלפתי לזלמן והזלמן שולט, שקט וטוב. הוולקנו 6 רועש ומעצבן מאד.

אני ממליץ על הזלמן.

פורסם

איזה זלמן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים