פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים היי,הכנסתי את המחשב לתיקון בעקבות בעיות תצוגה שיש לי, כנראה כרטיס מסך. יש לי פסים ירוקים שמחרבשים לי את התצוגה ומופיעים לעיתים קרובות עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה.אמרו לי על הדרך שצריך להחליף ספק כי הוא עושה רעשים. ניסיתי לשמוע את הרעשים אבל לא שמעתי כלום. הטכנאי ממש התפלא שאני לא שומע את ה "שווי שוו" של הספק (הוא ניסה לתאר את הרעש) אבל בכל זאת לא שמעתי (אגב, עשיתי במקרה בדיקת שמיעה לפני שבועיים ואני שומע מצויין).הוא אמר שהקבלים נפוחים והספק עלול להרוס לי רכיבים במחשב, אבל עוד לא נתקלתי בבעיות עם הספק שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי.הם מורחים אותי? כדאי להחליף?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים נשמע שכןלמען הסר ספק לך לעוד חנות תאר את הבעיה ותראה מה יגידו ..שני חוות דעת תמיד טובות מאחת
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר נשמע שכן מה? מורחים או שצריך להחליף?אגב הכרטיס MSI 7600 GTמעבד intel 2.8 dual core2G זכרוןמחשב נקנה לפני שנתיים וחצי באייבורי
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר המחשב אצלם כרגע אז אני לא יכול לבדוק, אני אעדכן שבוע הבא.האם תופעות כמו שתארתי עם הכרטיס מסך יכולות להגרם מספק תקול? למרות שאני בספק אם הוא תקול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.