עבור לתוכן

בחירות בארה"ב!

בעד מי אתם? 1,086 הצבעות

1. 1. בעד מי אתם?

• אובמה-דמוקרטים
    • מקיין-רפובליקנים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

obama

in the change we believe

פורסם
  • מחבר

לפי כל הסקרים והמדגמים בזמן אמת, אובמה ניצח.

כמו שנאמר:חרא.

אבל, מה אפשר לעשות... אני בעד אובמה מעכשיו.

I FEEL THE NEED FOR CHANGE!

פורסם

נדמה לי ישראל זו המדינה היחידה שבא מעדיפים את מקיין על פני אובמה.

פורסם

לפי כל הסקרים והמדגמים בזמן אמת, אובמה ניצח.

כמו שנאמר:חרא.

אבל, מה אפשר לעשות... אני בעד אובמה מעכשיו.

I FEEL THE NEED FOR CHANGE!

בוש היה נשיא קטסטרופלי, גם לארה"ב עצמה וגם לישראל.

כן, הוא אכן היה "ידיד אמת" של ישראל - אבל הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות ועם כל הכוונות הטובות שלו הוא החליש את ישראל מאוד בזירה המזרח תיכונית(הורדת עירק ממאזן הכוחות היא מה שנתן לאירן "לפרוח").

מקיין הוא אדם משכמו ומעלה ופוליטקאי מהזן הישן(במובן הטוב), כמו רבין, פרס ובן גוריון - כאלו שיותר אכפת להם מהמדינה והעם מאשר מעצמם(והאם לא כך צריך להיות כל מנהיג?) אבל מה, הוא היה ממשיך בהרבה מן המדיניות הכושלת של בוש ולכן אני הייתי בעד אובמה.

זה בהחלט רגע היסטורי מכ"כ הרבה זוויות - מעניין מה הוא יוביל.

החלק הקל עבר(בשביל אובמה), עכשיו מתחיל החלק הקשה(בשביל כל העולם).

פורסם

אתה חי בטרילוגיות של סרטי מדע בדיוני באורך מלא עם תוספות

התוכנית הגרעינית של איראן ממש לא התחילה תחת שלטון בוש, והמלחמה בעיראק לא שנתה דבר (איראן אפילו שמחה על כך שהשיעים בשילטון שם)

פורסם

אני אמרתי שתוכנית הגרעין של איראן התחילה בזמן שלטון בוש ובגלל המלחמה בעירק? לא, אז אל תכניס לי מילים לפה.

מה שאני אומר הוא שהמלחמה בעירק חיזקה מאוד את אירן והפכה אותה למעצמה המוסלמית באזור, ואם אתה חושב שזה לא נכון אז אתה צריך להתחיל לפקוח את העיניים.

אירן שמחה שהשיעים היו בשלטון? איזה שטויות, אירן ועירק של סאדם היו יריבות מרות שנים רבות והם די ניטרלו אחת את השנייה בתקופת סאדם - אין סאדם, יש אירן.

שלא נאמר שעצם נוכחות הכוחות האמריקאיים בעירק גורמת לכך שהצבא האמריקאי Is Spread Thin ולא יוכל במקרה הצורך להעביר כוחות לאירן.

פורסם

מה שאני אומר הוא שהמלחמה בעירק חיזקה מאוד את אירן והפכה אותה למעצמה המוסלמית באזור, ואם אתה חושב שזה לא נכון אז אתה צריך להתחיל לפקוח את העיניים.

על מי איראן משפיעה? היא משפיעה על השיעים בעיראק (הרכש החדש) על השיעים בסוריה/לבנון ועל החמאס. זה לא הפך אותה למעצמה מוסלמית יותר ממה שהיה קודם

אירן שמחה שהשיעים היו בשלטון? איזה שטויות, אירן ועירק של סאדם היו יריבות מרות שנים רבות והם די ניטרלו אחת את השנייה בתקופת סאדם - אין סאדם, יש אירן.

השיעים דוכאו ע"י סדאם ועכשיו הם שולטים אתה לא מכיר את העובדות האלמטריות

שלא נאמר שעצם נוכחות הכוחות האמריקאיים בעירק גורמת לכך שהצבא האמריקאי Is Spread Thin ולא יוכל במקרה הצורך להעביר כוחות לאירן.

נניח שארה"ב רוצה לתקוף את איראן קרקעית, מאיפה היא תעשה זאת? התשובה הטריוויאלית: מעיראק ואפגניסטן

פורסם

על מי איראן משפיעה? היא משפיעה על השיעים בעיראק (הרכש החדש) על השיעים בסוריה/לבנון ועל החמאס. זה לא הפך אותה למעצמה מוסלמית יותר ממה שהיה קודם

בטח שכן! בלי השלטון של סאדם ההשפעה של אירן בעירק חזקה יותר וכן נוטרל המעמד של עירק כמתחרה של אירן על המדינה האנטי אמריקאית הראשית, אם המונח "מעצמה" מפריע לך.

השיעים דוכאו ע"י סדאם ועכשיו הם שולטים אתה לא מכיר את העובדות האלמטריות

חשבתי שכתבת "האיראנים שמחו שהשיעים היו בשלטון" וזה בילבל אותי - אני בהחלט מודע לכך שסאדם היה חלק ממפלגת הבעת' בכלל - התבלבלתי, קורה.

ועדיין, מה שאתה אומר מוכיח את הנקודה שלי - המלחמה בעירק והורדת שלטון סאדם הפכו את אירן לחזקה יותר(או שמחה יותר, איזה מונח שלא תעדיף).

נניח שארה"ב רוצה לתקוף את איראן קרקעית, מאיפה היא תעשה זאת? התשובה הטריוויאלית: מעיראק ואפגניסטן

נכון, יש עכשיו לארה"ב Access Corridor נחמד לתוך אירן, אבל מה זה עוזר לה שאין לה מספיק חיילים לעשות את המהלך עצמו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים