עבור לתוכן

בחירות בארה"ב!

בעד מי אתם? 1,086 הצבעות

1. 1. בעד מי אתם?

• אובמה-דמוקרטים
    • מקיין-רפובליקנים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

טוב אז בשבוע הקרוב יתחילו הבחירות.

דעתי האישית:

אני בעד מקיין ונגד אובמה. בגלל שקודם כל לדעתי אובמה מצליח בעיקר בגלל הכריזמה המטורפת שלו ואהדת העיתונים והתומכים העשירים, ולכן אני לא יודע עד כמה הוא בעצמו מתאים למשול במדינה החזקה בעולם.

בנוסף מקיין עשה יותר מאובה.

גם-אני יותר מסכים עם מקיין מאשר עם אובמה בדעות הפוליטיות. לדוגמא:אובמה חושב שאפשר לדבר עם אירן. מקיין לא ואני מסכים עם מקיין(כמובן שזה לא הנושא היחיד)

אני חייב להודות שאם לא הייתי שוקל את העניין בכובד ראש ובצורה רצינית הייתי תומך באובמה בגלל הכריזמה שלו. כרזימה זוהי דבר מסוכן.

פורסם

אני מהמר שמקיין ינצח עם 274 אלקטורים.

פורסם

אוי נו באמת, אתה תומך במקיין בגלל מה שהוא אומר? כל מועמד ינסה להגיד מה שאנשים אוהבים לשמוע כדי שיבחרו בו. במקום, צריך להסתכל על מה שהוא עושה. אני לא אומר שאובמה מתמודד טוב, אבל אני בטוח שמקיין מועמד גרוע. ברגע שהוא קלט שאובמה מוביל במרוץ מקיין נלחץ ובחר במועמדת גרועה למשרת סגן הנשיא. "אוי לא, אני אפסיד, אולי כדאי שאני אבחר במישהו לא צפוי כדי שיחשבו שאני גם רוצה שינוי?", מקיין בחר במי שתראה הכי טוב על מסך הטלוויזיה כמועמדת מבטיחה, וזה רק מצביע על העובדה שהוא לוקח החלטות בפזיזות.

אובמה מצד שני נראה יותר טוב. העובדה שמערכת הבחירות שלו יציבה לא בהכרח מעידה על כך שהוא יהיה נשיא טוב, אבל העובדה שמקיין מפוזר ומבולבל גורמת לו להראות הרבה פחות אטרקטיבי ומזכירה לי את בוש.

פורסם

אני לא מאמין שאובמה מוביל בהפרש כל כך גדול כמו שמציגים הסקרים. אמריקאים מאד רגישים בעניין צבע עור ואני מאמין שרובם לא אומרים את האמת בסקרים מחשש שיפרשו את תשובתם כגזענית. שלא תבינו לא נכון אמריקאים היום גזענים לא פחות מבעבר. אומנם לא תולים שחורים על עצים, אבל גזענות עדיין קיימת בעיקר בקרב מבוגרים ואני מאמין שאמריקאים רבים לא רוצים נשיא שחור. הבעיה שהדור הצעיר רוצה לראות כמה הוא "נאור" "ומודרני". צעירים יבחרו באובמה כדי להוכיח שהם לא גזענים כמו הוריהם.

מבחינת מי יותר טוב לישראל באמת שאין שום הבדל בין מקיין לאובמה. כל עוד ישראל מסייעת לאינטרס האמריקאי באיזור נקבל תמיכה וסיוע מארצות הברית. ברגע שלא נשרת את האינטרסים האמריקאים לא נקבל אגורה.

פורסם

אני שם 10 אלפים יורו שאובמה מנצח מי מצטרף להימור :jump:

פורסם

רק אובמה!

מקיין ישמיד את העולם!

פורסם

מקיין טוב לישראל, אובמה טוב לארה"ב. אני מאמין שאובמה ינצח, אבל בפער יותר קטן ממה שהסקרים הנוכחיים מציגים.

פורסם
  • מחבר

אוי נו באמת, אתה תומך במקיין בגלל מה שהוא אומר? כל מועמד ינסה להגיד מה שאנשים אוהבים לשמוע כדי שיבחרו בו. במקום, צריך להסתכל על מה שהוא עושה. אני לא אומר שאובמה מתמודד טוב, אבל אני בטוח שמקיין מועמד גרוע. ברגע שהוא קלט שאובמה מוביל במרוץ מקיין נלחץ ובחר במועמדת גרועה למשרת סגן הנשיא. "אוי לא, אני אפסיד, אולי כדאי שאני אבחר במישהו לא צפוי כדי שיחשבו שאני גם רוצה שינוי?", מקיין בחר במי שתראה הכי טוב על מסך הטלוויזיה כמועמדת מבטיחה, וזה רק מצביע על העובדה שהוא לוקח החלטות בפזיזות.

אובמה מצד שני נראה יותר טוב. העובדה שמערכת הבחירות שלו יציבה לא בהכרח מעידה על כך שהוא יהיה נשיא טוב, אבל העובדה שמקיין מפוזר ומבולבל גורמת לו להראות הרבה פחות אטרקטיבי ומזכירה לי את בוש.

מקיין עשה יותר מאובמה כנבחר ציבור.

הבחירה שלו בשרה פיילין הייתה גאונית. היא הזניקה אותו בסקרים.

מערכת הבחירות של אובמה טובה יותר בגלל 2 סיבות:

1)יש לו יותר כסף

2)יש לו יועצי יחסי ציבור יותר טובים(שדרך אגב עזרו לו גם לגייס כסף)

אם תלך לפי איך שמתנהלת מערכת קמפיין תבחר ביחצ"ן במקום במנהיג. מערכת הבחירות מנוהלת בעיקר ע"י יחצנים.

לפי זה, מקיין לא מבולבל ומפוזר, היועצים שלו פחות טובים, ויש לו פחות כריזמה מלאובמה.

ולסיום נחזור למה שאמרת בפתיחה-צריך לפחות לקחת את מה שמתמודד אומר כפקטור. אם לא תעשה את זה, לא תוכל לעשות כלום.(אני לא אומר להסתמך רק על זה, אבל צריך להתייחס אל זה)

פורסם

מערכת הבחירות של אובמה טובה יותר בגלל 2 סיבות:

1)יש לו יותר כסף

לא נכון, מקיין השקיע יותר כסף בקמפיין שלו

2)יש לו יועצי יחסי ציבור יותר טובים(שדרך אגב עזרו לו גם לגייס כסף)

זו דעתך..

פורסם
  • מחבר

1)ממש ממש לא! לאובמה יש את הקמפיין העשיר ביותר שאי פעם היה באמריקה. מקיין אפילו לא מתקרב אליו. נראה לך שלמי שרכש חצי שעת שידור בערוצים הגדולים באמריקה חסר כסף!? זוכר את הבחירות של בוש וקרי? אם תאחד את התקציבים שלהם, הם רק בקושי יעקפו אותו. לעומתו מקיין הוא דלפון.

2)למען האמת לא רק. אני אישית לא מבין הרבה בנושא, ואני שואב את הידע בעיקר ממאמרים וכתבות. כל מי שאי פעם קראתי כתב שלאובמה יש יועצים גאונים!

פורסם
  • מחבר

היום התחילו הבחירות

מתי יתקבלו התוצאות?

אני נורא מתרגש!

פורסם

אובאמה נחשב לפחות טוב לישראל בגלל עמדותיו הפרו מוסלמיות כביכול. אני חושב שגם אם באמת יש לו דעות כאלו, סך הכול הוא בן אדם מאוד ריאליסטי ונראה שברגע שהוא ייכנס לבית הלבן, הוא יבין מהר מאוד את המצב האמיתי ויפעל על פי האינטרסים של ארצות הברית כרגע. אחד מהם כאמור הוא תמיכה בישראל.

לכן אני חושב ששני הנשיאים המיועדים, גם מקיין וגם אובאמה לא יהיו רעים לנו. כמובן שרק הזמן יגלה מה באמת יקרה.

פורסם
  • מחבר

אובמה לא מוסלמי או פרו מוסלמי. הוא נוצרי אמריקאי לחלוטין.

אף אחד מהנשיאים לא יפגע בנו בצורה משמעותית, אבל אם אמריקה תדבר עם אירן לדוגמא, זה יהיה רע לנו, מכיוון שאירן רוצה למחוק אותנו.

פורסם

אובמה לא מוסלמי או פרו מוסלמי. הוא נוצרי אמריקאי לחלוטין.

אף אחד מהנשיאים לא יפגע בנו בצורה משמעותית, אבל אם אמריקה תדבר עם אירן לדוגמא, זה יהיה רע לנו, מכיוון שאירן רוצה למחוק אותנו.

היא יכולה "לרצות" כמה שהיא רוצה, היא רוצה גם למחוק על ארה"ב.

פורסם
  • מחבר

נכון, הם לא יכולים למחוק אותנו, אבל אנחנו עדיין לא רוצים שארה"ב תדבר עם ארץ שרוצה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים