פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים צהריים טובים,אני צריך המלצמה למחשב נייד + תחנת עגינה, התקציב בערך 6000 ש"ח.המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ועבודה משרדית. לא מיועד בכלל למשחקים.רוב הזמן הוא ישמש כמחשב שולחני, ולכן תחנת עגינה.מה אפשרויות המומלצות?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר אני חוזר בי - התקציב לא מוגבל. שיעלה כמה שצריך לעלות. מה היא העיסקה המשתלמת ביותר?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים D630 של דל מחשב מעולה - עם אופציה לתחנת עגינהמחשב מאוד אמין מנסיוני - יעלה לך עם תחנת עגינה בסביבות 6500 רק תדאג שיהיה לך מספיק זיכרון - 2 ג"ב וצפונה
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים D630 כבר מיושן.האופציות הכי טובות:Dell Latitude E6400Lenovo Thinkpad T400HP Elitebook 6930pלכל אחד מאלה יש יתרונות וחסרונות אבל ברמה הכללית הם מאוד דומים.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים D630 כבר מיושן.לא ניכנס לויכוח - אני מסכים שלא מדובר במחשב חדישאך אני ממליץ רק על מה שיש לי נסיון ספציפי - יש לי 8 מחשבים כאלו בעבודה - סוס עבודה שפשוט לא מתקלקלראש שקט שווה יותר מכמה מגהרצים שיושבים בצד ומחכים שתשתמש בזהבנוסף לפיתוח תוכנה אתה לא צריך מחשב הכי חזק בעולם - הדבר היחידי שהוא מעמיס זה בזמן הקומפילציה וגם לזה אפשר לעשות אופטימיזציהכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים ראש שקט שווה יותר מכמה מגהרצים שיושבים בצד ומחכים שתשתמש בזה זה לא רק עניין של מגהרצים. ה-E6400 הוא עיצוב חדש לחלוטין ומכיל לא מעט יתרונות: מסך LED (כאופציה), חיי סוללה טובים יותר משמעותית, DisplayPort. יש גם טיעונים (אם כי לא בדקתי), שהעמידות הכללית השתפרה. סה"כ ה-D630 הוא מחשב מעולה, אל תבין אותי לא נכון. אבל כשבאותו מחיר יש מחשב מסדרה חדשה יותר, שמכילה מספר יתרונות וללא חסרונות ידועים, למה לקנות את הדגם הישן? מה גם שאני לא אוהב סנטה רוזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.