עבור לתוכן

בקרת מאוררים

Featured Replies

פורסם

איזה בקרת מאוררים כדאי לקנות?

חשבתי על TermalTake עם סדרת ה- HardCano שלה. שווה? איזה כדאי?

מצטער אם אני לא יענה ישר, יכול להיות שאני לא יהיה בפורום. אשמח אם תשאירו הודעות.

[glow=blue,2,300]בתודה מראש[/glow]

פורסם

כמה מאווררים? איזה מאווררים? תקציב?

פורסם
  • מחבר

כרגיל (אחד, שתיים)

תקציב- עד 300 שקל

פורסם

VANTEC NEXUS !

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי על Hardcano בגלל הצג טמפרטורה.

אני לא יודע הרבה על המחשב כי הוא של חבר שלי ואני רוצה להפתיע אותו :-\

פורסם
  • מחבר

תודה NuXeR, נראה טוב.

איפה כדאי לקנות?

פורסם

בחנויות בהשוואת מחירים :D

יש הרבה פאנלים כאלו עם אפשרויות. חלקם ל4 מאוורררים וזהו חלקם לפחות וגם כוללים צגי טמפ' ולאנרמקס יש גם אחד כזה שנכנס למקום של הפלופי(!?) תסתכל בחנויות איזה סגנון הכי מתאים לך ואז כדי לחפש קצת ביקורות או דעות כאן

פורסם

יש גם של enermax (מה שאני קונה).

פורסם
  • מחבר

זה שנכנס למקום של הפלופי - לא מצאתי אותו באתר שלהם (?!)

פורסם

של אנרמקס לדעתי הכי מוצלח, שליטה על 6 מאווררים.. לא זוכר כמה ניטורי טמפ', והזעקה למאווררים ולטמפ'.. ועוד כמה שטויות.. ובמחיר שווה לכל נפש.

פורסם
  • מחבר

CSL-006TR2 של אנרמקס - בא עם שינוי מהירויות של המאוררים? שווה?

פורסם

יש את זה http://pch.co.il/docs/pd1710108751.htm יש בו שליטה על 2 מאווררים, נכנס ל 3.5 אינצ' (דיסקטים), צג טמפ' וחיישנים.

אני ממליץ על זה: http://pch.co.il/docs/pd-424875243.htm שליטה על 6 מאווררים, נכנס ל 5.25 אינצ' (CD) חיישנים, צג טמפ' מהירויות, אזעקה ניתנת לתכנות, מקום לדיסק קשיח ומתחתיו מקום לשני מאווררים של 80מ"מ שיקררו אותו.

פורסם

CSL-006TR2 של אנרמקס - בא עם שינוי מהירויות של המאוררים? שווה?

תבדוק את המפרט, את הפיצ'רים ותחליט בעצמך.. תהייה צרכן נבון..

לא מדובר פה על כרטיס גרפי.., בסה"כ יחידת בקרה, היא עובדת.. תבחר את מה שמתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר כדאי ללכת עליו (ה- 5.25)? אני הולך לקנות את זה לחבר טוב שלי, וחשוב לי שזה יעמוד לאיזה שנתיים ושזה יהיה שווה את הכסף...

פורסם
  • מחבר

תבדוק את המפרט, את הפיצ'רים ותחליט בעצמך.. תהייה צרכן נבון..

לא מדובר פה על כרטיס גרפי.., בסה"כ יחידת בקרה, היא עובדת.. תבחר את מה שמתאים לך.

בנאדם, אני מתייעץ בתור צרכן נבון... אני רוצה לדעת אם מישהו נפל איתו, או משהו כזה... בשביל זה פתחתי את הנושא הזה - להתייעץ, לקבל דעות של אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים