פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אני מדבר על מאורר 80ממ מה שחשוב לי זה העבודה שלו, וכמובן השששששקקקקקקטטטטטטט !!!!!! מצד אחד יש את ה ANTEC שעולה 90 שקל , שלפי מה שהבנתי מפנה הוא על מיסב רגיל ולא כדורי http://209.235.219.174/pro_details_cooling.php?ProdID=77042 מצד שני יש את ה Cooler Master שעולה 86 שקל, ולפי זיגזג המאורר עובד על מיסב כלשהו שקולר מסטר פיתחה, לא ידוע להם איזה ואיך הוא עובד לא מצאתי קישור באתר של החברה אז יש רק קישור של זיגזג.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=835 מצד שלישי ואחרון יש את Spire שעולה 42 שקל בלבד!! הוא עובד על מיסב כדורי, כנראה... http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=58
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים יפה יפה... אבל לשלם 80 ש"ח למאוורר שמאיר יותר מאשר הוא מוציא אוויר? בכסף כזה הוא כבר יכול לקנות ספייר ולהוסף ג'נרי\כמות גדולה של לדים לכל המארז
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר וההחלטה הסופית היא.. ? לי המליצו על הספיר בגלל שזה מיסב כדורי ובגלל שיש לו תוצאות יפות של "זריקת" אוויר, ורעש אני לא מבין גדול בזה, אבל לפי הנתונים אני יכול להבין שהאנטק הוא על מיסב רגיל, הוא יותר מרעיש אבל גם יש לו פעולה יותר טובה אני כרגע עם ג'נרי שחור אני מאמין שאין לו ממש את הנתונים של האנטק ואני יסתדר מצויין עם הספיר במיוחד הרעש יש לו 4 לדים כחולים, מה כבר יכול להיות לא יפה... ו.. הדבר היחידי שמוזר לי זה ההפרש מחירים האנטק והקולר מאסטר 80-90 והוא פתאום חצי מחיר.. מוזר הקצור מה אתם אומרים על מה ללכת?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים שים לב למחיר של ה COOLERMASTER הזה בלמיר - 68 ש"ח... נשמע כבר יותר אטרקטיבי מ 86 שקל
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים לפי דעתי לך על ה AEROCOOL גם מסתובב ב 3700 RPM בערך וגם שקט יחסית ומאיר מאוד חזק ממש יפה 4 לדים כחולים חזקים ולא כמו במאווררים האלו שזה פס שעותף את המאוורר ועליו הלדים פה הלדים ממש מובנים והם גדולים קיצר מוצר ממשטו ועולה איזה 40 שקלים משהו כזה.
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מחבר ל GURI - אתה יכול לתת לי בבקשה קישור לאתר שמוכר את המאורר הזה כל כך זול ?ול- Souless - איפה אני יכול להשיג את המאורר הזה?
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים ל GURI - אתה יכול לתת לי בבקשה קישור לאתר שמוכר את המאורר הזה כל כך זול ?ול- Souless - איפה אני יכול להשיג את המאורר הזה?אני לא ממש בטוח שמותר, אם אסור אז ההודעה כבר תצונזרבכל מקרה למיר זהwww.lamir.co.ilחפש שם בציוד היקפי ->פתרונות קירור-> CASE/P.SUPPLY FANS
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מחבר נראה לי שאני יוותר על הAEROCOOL בגלל שהמפרט באתר זניט והמפרט באתר של היצרן שונה לגמריבאתר היצרן כתוב שהוא איטי ושקט יותר - עם זריקת אוויר ממוצעתבאתר זניט כתוב שהוא מהיר אבל מרעיש - עם זריקת אוויר ממש ממש ממש חזקהבכל מקרה כנראה אני ילך על ה SPIRE בכל זאתבגלל המשלוח, אני כבר עושה הזמנה מפנדה אז אני יצטרף את זה,חרם על עוד 40 שקל ממקום אחרתודה רבה לכל מי שעזר ותרםולקח חלק, והביאני עד הלום
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים הוא מסתובב מהיר כמו שכתוב באתר תבדוק טוב שאתה בודק את המאוורר הנכוטן באתר הבית שלהם כי המאוורר הוא ממש ממש טוב ושקוף חלק לא מחוספס.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר אני לא נכנס לאתר המוצר, זניט נותנים קישור למטה מתחת לפרטים שלהם יש דגל ישראליזה מקשר לדף הבית של המוצר שנותן שם פרטים אחרים לגמריגם לעוצמת ראש, גם לעוצמת זריקת אוויר, וגם למהירות סיבובומה ההבדל בין המחוספס לחלקובין לדים שיושבים על עיגול כלשהו ובין לדים מובנים.. ?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אני לא נכנס לאתר המוצר, זניט נותנים קישור למטה מתחת לפרטים שלהם יש דגל ישראליזה מקשר לדף הבית של המוצר שנותן שם פרטים אחרים לגמריגם לעוצמת ראש, גם לעוצמת זריקת אוויר, וגם למהירות סיבובומה ההבדל בין המחוספס לחלקובין לדים שיושבים על עיגול כלשהו ובין לדים מובנים.. ?היופי ועוצמת התאורה זה ההבדל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.