פורסם 2003 ביוני 2222 שנים קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקטודה כחולההייתי רוצה לדעת האם צריך לסגור את הקטודה מידי פעםאו לתת לה להמשיך לעבוד כל עוד המחשב עובדבימי חול המחשב עובד מ1 בצהרים ועד 7 בבוקר שלמחרתבימי שבת המחשב לפעמים ממשיך לעבוד במשך כל היוםובתקופת החופש המחשב עובד כמעט רצוף במשך חודשייםהייתי רוצה לדעת מה אורך חיים של קטודה רגילהוהאם מומלץ להשאיר אותה דולקת במשך כל הזמןובקשר למאורר עם לדיםאני רוצה לקנות מאורר עם 4 לדים של חברת spire (מיסב כדורי)שעולה בפנדה רק 40 שקל !!!!!!! זה הכל.. מאוד מאוד זולהוא כמובן עובד במשך כל הזמן, הייתי רוצה לדעת מה אורך החיים של המאורר ומה אורך החיים של הלדיםוהאם יש סיכוי שהלדים ישרפו לי בגלל שהמחשב שלי דולק הרבה מאוד זמן רצוף...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים דבר ראשון למה לפתוח שני ת'רדים ? יכולת לחבר את שניהם ביחד בקשר למאוור אורך החיים שלו גדול והוא יכול להחזיק לך גם 4 או 5 שנים ואולי יותר כל עוד לא תדחוף לו אצבעות (חח) לכנפיים שלו ותשחק איתו ותעצור אותו שהוא מסתובב הוא יחייה יותר. והלדים לא אמורים להישרף שהמחשב דולק זמן גדול ברצף מניסיון.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים ומה בקשר לקטודה?כנ"ל , גם לא יש אורך חיים של כמה עשרות אלפי שעות . ככה שבמקומך לא היתי דואג.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים לפי דעתי עדיף לכבות כשלא צריך. לכל רכיב אלקטרוני יש מושג שנקרא עיפות החומר, כלומר משתמשים יותר מידי והוא מת, וכמו תמיד יש טעות במה שהם אומרים לרוב
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר הבנתי :-) תודה רבה.. האמת עכשיו שאני חושב על זהבלילה בכל מקרה אני יצטרך לסגור אותו בשביל להרדם D-:
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אני לא יודע אם הדבר תקף לגבי קטודות קרות, אבל כיבוי והדלקה תכופים של נורות ליבון פועגים בהן יותר מאשר פעולה רציפה.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר דרך אגב שאני מדליק את הקטודה אז נשמע כזה ווווואאאאאאיייייי חלש חד כזה ל2 שניות.. חח מה זה?
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מחבר לא ממש הבנתי את השאלה אבל הקטודה עושה רעש רק שמדליקים אותה ב2 שניות הראשונות המאורר של המעבד ממש ממש ממש שקט המאוורר שסידרתי לכרטיס מסך גם שקט המאורר 80ממ שקיבלתי עם המארז (סימבדה) שיושב צמוד להרדיסק גם הוא שקט מאוד אבל את הג'נרי 80ממ שחיברתי מתחת לספק שומעים יותר מידי בכל מקרה הוא מכוער מאוד אני מתכוון להחליף אותו למאורר לד צבעוני כנראה של SPIRE או של COOLER MASTER אבל בכלליות המארז לא מרעיש בצורה מיוחדת, סביר.. השיטה שלימדו אותי שלא ישמעו את המחשב בכלל זה לפתוח את המערכת על פול ווליום חחעחעחעחעח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.