פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים היי.5 - 10 דקות אחרי שאני מדליק את המחשב, הRPM של המאוורר של המעבד קופץ ל 4700 והרעש בלתי נסבל (מידי פעם 4200).טמפרטורת המעבד היא 56 במנוחה, במאמץ היא מגיע ל 67 וזה מדאיג.שבוע שעבר ניקיתי את המחשב יסודית - הוצאתי את כל המאווררים וניקיתי, ניקיתי הכל הכל הכל ואין גרגר אבק.והמאווררים מחוברים טוב מאוד וכולם עובדים כמו שצריך, רק חזק מידי.ולא, לא נגעתי בהגדרה כלשהי.יש לי לוח מבוסס צ'פסט i975X של אינטל, ומעבד P-D, 2.8GHZ בלי אוברקלוק.אני בודק טמפרטורות עם SPEEDFAN ו EVEREST, שניהם מראים את אותה התוצאה.ובכלל, בביוס זה מראה לי גבוה יותר - 60 במנוחה...למה זה קופץ ככה?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים תבדוק אם יש אפשרות לקבוע את המאורר לפחות מהירות דרך הביוסאם לא אני חושב שאתה יכול לשלוט בו דרך ספידפאן
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים בעיקרון הטמפ' שלך גבוהות, והמאוורר לא אמור לעבוד בכזאת מהירות בתנאים סבירים.יש משחה טרמית על הגוף קירור?תבדוק גם שהוא מחובר כמו שצריך ולא רופף.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר יש איזה חלק קטן במאוורר שהוא שבור והוא רופף, אבל זה לא מפריע לי להוציא ולהחזיר אותו..נראה לי זו בעיה במעבד שהוא מתחמם מהר, ויש משחה טרמית בקירור...היום הוא בכלל לא רצה להידלק, הוא עשה שלוש ציפצופים ולא נדלק.זה קשור לזה איכשהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.