פורסם 2003 ביוני 2222 שנים ברצוני להפוך אחת ממחיצות הfat32 שלי לNTFS, אבל ישנם שתי אפשרויות, אחת לבצע format והשניה convert.מה ההבדל?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מה זאת אומרת?נגיד יש לי שני מחיצותאחת סי אחת דיהדי היא 46 ג'יגה, ויש עליה בערך 20 ג'יגה תפוסיםאני יכול לעשות רק להבלי סי קונברט ל NTFS בלי לאבד את הנתונים?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים יש פקודה שאתה מריץ ב Run פשוט מאוד ולא מאבד נתונים. אני כרגע מחפש לך אותה ואביא לך איך שאמצא!!
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים FS = File Systemאתה בעצם אומר לו לאיזה מערכת קבצים להעביר והפקודה שאתה עושה ב RUN בלי לאבד כלום זה מה שהבאתי בהתחלה
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אם אני לא טועה ווינדואז עצמה גם יכולה. עשיתי את זה פעם בטעות ולקח לי הרבה זמן עד שהצלחתי להחזיר לFAT (בעזרת פרטישן מג'יק)
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים ושוב אני אשאל...למה מישהו שלא יודע מה זה פורמט יתעסק בטכנולוגיה שגדולה ממנו בכמה צעדי ענק? כמו אותו אחד שהתקין לינוקס בלי לדעת מה זה בכלל וכמו אותו אחד שעשה OC בלי לדעת איפה נמצאת הסוללה בלוח אם. למה אתם עושים את זה לעצמכם?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים ואני שואל למה אתם מציעים לו לעשות את זה דרך פרטישן מג'יק שיכולה להרוס את המחשב אם לא יודעים מה עושיםבמקום להמליץ לו לעשות מה שאמרתי שזה פקודה שהשתמשתי בה מיליון פעמים ועושה את העבודה מהר ובפשטות
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים PartitionMagic יכולה לעשות את זה {את ההמרה} דרך הוינדוס.גם בשביל שהתוכנה תוכל לעשות את זה היא צריכה לכבות את המחשב ולעשות את זה בשלב ביניים כשהמחב מעלה את הוינדואס
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים פקודת Convert יכולה לעשות את זה בזמן עבודה אם זה לא המחיצת Bootכל מה שצריך זה Star >Run > Convert X: /fs:ntfsואם מישהו תוהה הפקודה היא חלק מ Windows
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.