פורסם 2003 ביוני 2122 שנים שלום חברהכמו שאתם יכולים לראות במפרט שליאני צריך לשדרג לוח דחוף כי זה פשוט מגעיל לשחק במשחקים וחבל שלא לנצל כרטיס מסך כמו שלי..אז ככה, את המעבד ואת הזכרון אני לא יכול להחליף כי אין לי כסףואת הלוח שזה בעצם מה שמפריע לי רוצה להחליף ל 8RDA רגיל שאני לא חושב שאני יכול להשקיע על הלוח יותר מהמחיר של הלוח הנ"ל.אז מה אתם אומרים?כמובן שאני לא עושה אוברקלוק...תודה, אור.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים למה לא לעשות ?חבל!ואממ...לא יותר משתלם למכור את הזכרון והלוח ולקנות חדשים ?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר חשבתי עלך למכוראבל אני עדיין צריך לבדר עם המוכר מהחנות שאני קונה ממנהכי אולי הוא יסכים לעשות איזו קומבינה..וכפי שאתה יכול לראות במפרט:AMD 1700+ 0.18 =Palomino...PC2100
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים לפי מה שאני זוכר EPOX 8RDA {לא +} עולה בסביבות ה-550-580ש"ח אז ב-600ש"ח {אפילו פחות}אפשר לקנות את ה-ABIT NF7 REV2.0 שתומך רשמית ב-400Mhz FSB מה שנותן אפשרות שדרוג בעתידיותר טובה...ולא צריך להפגיז במתחים כמו באיפוקס כדי להגיע לבאס 200 או יותר...ואין סכנה שהלוח ימות בבאס של 200 כי הוא תומך בו רשמית בניגוד לאיפוקס שתומך עד 166 רשמית ככהשמעל ל-166 יש כבר סכנה למוות של הלוח למרות שהרוב עוברים אפילו את ה-200 איתו אבל עדין לוקחיםסיכון.ובכלל ABIT לוחות יותר איכותיים... יש כאלו שלא יסכימו עם מה שאני אומר אבל זו דעתי. {ועוד הרבה חושבים ככה}
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר הלוח הנל עולה 518...ואני לא יכול להשקיע יותר מזה ואני אפילו חושש שאת זה אני אולי לא יצליח לקנות...ואני לא רוצה לקחת kt400 כי הם מתחממים מאוד כך שמעתי והמחשב שלי גם ככה די חםויותר ישנים פשוט אין טעם..אז הלכתי על האנפורס הכי זול.ועוד פעם אין בינתיים שום אפשרות לעשות אורקלוק ולא תיהיה בעתיד הקרוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.