פורסם 2003 ביוני 2122 שנים אחי , אם אני לא טועה התוכנה הזו פשוט עושה OC . והיא אכן תשפר את הביצועים במקצת .
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר מצטער אבל אין לי מושג מה זה הוק...מה אני צריך לעשות אחרי שאני מתקין את התוכנה?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים תחפש בתוכנה OverClock ותתחיל להעלות את מהירות הזכרונות ומהירות הליבה...כשתגיע ל-300 תתחיל להיות זהיר ,כלומר תעלה לאט תבדוק איזה שעתיים משחקים תראה שאין שיבושים בגרפיקה , ותעלה עוד.עד שתגיע לגבול ואז תרד טיפה...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים תחפש בתוכנה OverClock ותתחיל להעלות את מהירות הזכרונות ומהירות הליבה...כשתגיע ל-300 תתחיל להיות זהיר ,כלומר תעלה לאט תבדוק איזה שעתיים משחקים תראה שאין שיבושים בגרפיקה , ותעלה עוד.עד שתגיע לגבול ואז תרד טיפה...אתה כבר תראה איפה הגבול. אף אחד לא יכול לדעת כי זה תלוי בכרטיס הספציפי שלך.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים לי יש את ה-9000 פרו, ואני אומר לך מראש שהליבה הזאת היא לא ממש אוברקלוקרית...עם הקירור המקורי הגעתי ל 300/295, לא יודע למה אבל פעם הייתי יכול לעבדו ב-300 עם הזכרונות...לאחר החלפת הקירור המקורי בסינק של P3 ומאורר של אינטל 60 מ"מ השגתי עוד 20 מה"צ לכרטיס, שזה לא כ"כ הרבה...בכל אופן בהצלחה.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים חמודים אתם אה? אתם אשקרה עוזרים לו להרוס לעצמו את הכרטיס אתם שמים לב שהוא בכלל לא יודע מה הוא עושה,וזה מאוד מסוכן. אל תעשה שום דבר ואל תעלה את הביצועים. תשאיר איך שזה.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים שמע , הוא לא יהרוס את הכרטיס אם הוא יעשה OC . הוא ישים לב הרבה לפני שיקרה משהו לכרטיס .חוץ מזה, אני לא המלצתי לו לו לעשות OC . אני פשוט עניתי לו על השאלות ונתתי לו את המידע על מה שהוא שאל .
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים לי יש את ה-9000 פרו, ואני אומר לך מראש שהליבה הזאת היא לא ממש אוברקלוקרית... עם הקירור המקורי הגעתי ל 300/295, לא יודע למה אבל פעם הייתי יכול לעבדו ב-300 עם הזכרונות... לאחר החלפת הקירור המקורי בסינק של P3 ומאורר של אינטל 60 מ"מ השגתי עוד 20 מה"צ לכרטיס, שזה לא כ"כ הרבה... בכל אופן בהצלחה. לי יש של גיגהבייט ועם הקירור המקורי אני ב-315\315 בלי שום בעיות ! ב-320\320 אחרי כמה זמן מופיעים סימנים לא נחמדים על המסך הורדתי ל-315\315 ואני עובד ככה כל הזמן בלי שום בעיות בלי שינויים לקירור , מכובד בהחלט
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר חברים בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות...ואגב אין גם לי אין שום קירור אחר...בנתיים גם הזכרונות וגם הליבה על 250...ב270 אני מתחיל כבר לראות נקודות זוהרות...אז כנראה שהגבול אצלי 250 לא?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר חמודים אתם אה? אתם אשקרה עוזרים לו להרוס לעצמו את הכרטיס אתם שמים לב שהוא בכלל לא יודע מה הוא עושה,וזה מאוד מסוכן. אל תעשה שום דבר ואל תעלה את הביצועים. תשאיר איך שזה. תסביר לי איך אתה למדת בפעם הראשונה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.