פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים שלום לכולם,קניתי מחשב חדש, עם 4g זיכרון ומותקן עליו ויסטה שהגיע מחנות (משהו זמני, עם רישיון של 30 ימים, בינתיים יש עוד 28 ימים).הכל עבד טוב ויפה עד היום. אתמול בלילה, בזמן שישנתי הוא ביצע עידכון לויסטה ואתחל את המחשב מחדש. לאחר שאני מעלה את המחשב, ומסך פתיחה עובד וכו'.. אני עובד על המחשב כמה דקות והוא נהיה "קפוא". שום דבר לא זז, אפילו לא העכבר.אני גם לא מצליח להפעיל גם את הtask manager.למישהו יש מושג למה ?אגב, הויסטה היא ultimate 64bit.תודה מראש.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים יש לך דרייברים מעודכנים ? (בדקת באתר של הלוח אם, ורכיבים אחרים?)בנוסף, אם לא התקנת תתקין, ואם הבעייה עדיין לא נפתרתאתה יכול לנסות לעשות שיחזור מערכת לפני העידכונים, אני משער שהעידכוניםיצרו את הבעיות, או דרייברים לא מעודכנים.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר אוקיי... הבעייה היא מה לעשות עם זה שהוא נתקע אחרי כמה דקות ?לעלות בסייפ מוד ?עשיתי אגב סיסטם ריסטור.. לשעה שלפני הupdate. לא עזר.אבל אני אנסה.יש למישהו עוד רעיון ?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר event viewer?איך אני מגיע לזה ב vista ?אגב, עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך והצ'יפ סט.. לא ראיתי שיש צורך לעדכן את הדרייברים של הלוח האם ..לפי הdevice manager..ועדיין "קופא" לי
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר run>eventvwr.mscומה אני אמור לעשות שם ?התקנתי גרסא אחרת של vista שהיא activate.. אותו סיפור חוזר על עצמו. אחרי כל ההתקנות של הדרייברים ועדכונים.. פתאום שוב "קופא".המחשב חדש, יכול להיות שיש רכיב דפוק ?תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים יש לך במקרה אולי Windows XP להתקין ולנסות לעבוד איתו כמה זמן?אם הבעיה חוזרת סימן שאולי זאתי בעיית חומרה.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר יש לך במקרה אולי Windows XP להתקין ולנסות לעבוד איתו כמה זמן?אם הבעיה חוזרת סימן שאולי זאתי בעיית חומרה.יש לי xp שאני יכול לנסות. אני אנסה גם אותו.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.