עבור לתוכן

איזה באסה... השקעתי סתם כסף על מקלדת ועכבר אלחוטיים LOGITECH WAVE !

Featured Replies

פורסם

.... 400 ש"ח על כלום היא לא נוחה , היא גדולה מדי המקשים קשים מדי , העכבר שלוחצים קליק ימני הוא די רועש לעומת העכברים האחרים והחיסרון הכי הכי גדול שיש DELAY שכותבים משהו ..... נגיד אני כותב משהו מהר עד שהוא כותב את זה ... עוברות כמה שניות... בקיצור מבואס רצח :/ המקלדת הקודמת של MICRSOFT הייתה יותר טובה WIRELESS DESKTOP 1000

שידרגתי בגלל שרציתי משהו יותר איכותי וקיבלתי מוצר חרא

פורסם

הדיליי יכול לבוא גם מבעיות תוכנה לדעתי

אתה משתמש בסוללות חדשות ? אולי זו הבעיה ?

אם לא יש מצב שקיבלת מוצר פגום

פורסם
  • מחבר

הדיליי יכול לבוא גם מבעיות תוכנה לדעתי

אתה משתמש בסוללות חדשות ? אולי זו הבעיה ?

אם לא יש מצב שקיבלת מוצר פגום

סוללות חדשות , זה לא בעיית תוכנה כי לעוד אחד יש את זה .. קבל : http://www.neowin.net/forum/index.php?s=c3b3912ba4ed083ab724d4a421d78d52&showtopic=612312&pid=589203902&st=0&#entry589203902

פורסם

יכול להיות שבאמת קיבלתה מוצר פגום

או שיש לך בעייה בחיבור של המיקלדת (כאילו בלוח אם עצמו לא במיקלדת ) .

פורסם

מאיפה קנית ב400 שקל חבוב ?

אני הוצאתי את הסט הזה מוואלה ב470 שקל. קיבלת כפתורים עם אותיות בעברית עליהן גם כן ?

מאיפה רק 400 ? מפה ? http://www.hmd.co.il/46931/LOGITECH-CORDLESS-DESKTOP-WAVE

אני חשבתי לקנות מהם רק ב400..אבל יש להם אחריות רק שנה ! וגם חשבתי לעצמי שמה שעולה בזול עולה ביוקר בסוף..

אני לא יודע למה אתה אומר שהיא לא נוחה...זאת המקלדת הכי נוחה שהייתה לי , וגם הורידה לי את הכאבים כמעט לגמריי !

המהירות של התגובה שלה להקלדה מהירה !!!!!! לא נתקלתי באף דיליי במשך חודש

אולי קיבלת מוצר פגום , או שלא התקנת , חיברת טוב את העניין חבוב

רק מהעכבר אני לא כל כך מרוצה...רק הכפתור גליגה שלו ארגונומי...עכבר לייזר והכל , אבל אני לא מרגיש שהוא ארגונומי

כנראה הרוויחו עלייי 70 שקל יותר , אבל לפחות יש לי אחריות של 5 שנים אצל ל'וגיטק.

זה לא הגיוני שבכל מקום ימכרו את הסרט הזה בין 500- ל600 שקל ואתה תקנה רק ב400 תחשוב על זה.

מה אתם אומרים על העכבר של הסט ? רק ממנו אני קצת מאוכזב

פורסם
  • מחבר

מאיפה קנית ב400 שקל חבוב ?

אני הוצאתי את הסט הזה מוואלה ב470 שקל. קיבלת כפתורים עם אותיות בעברית עליהן גם כן ?

מאיפה רק 400 ? מפה ? http://www.hmd.co.il/46931/LOGITECH-CORDLESS-DESKTOP-WAVE

אני חשבתי לקנות מהם רק ב400..אבל יש להם אחריות רק שנה ! וגם חשבתי לעצמי שמה שעולה בזול עולה ביוקר בסוף..

אני לא יודע למה אתה אומר שהיא לא נוחה...זאת המקלדת הכי נוחה שהייתה לי , וגם הורידה לי את הכאבים כמעט לגמריי !

המהירות של התגובה שלה להקלדה מהירה !!!!!! לא נתקלתי באף דיליי במשך חודש

אולי קיבלת מוצר פגום , או שלא התקנת , חיברת טוב את העניין חבוב

רק מהעכבר אני לא כל כך מרוצה...רק הכפתור גליגה שלו ארגונומי...עכבר לייזר והכל , אבל אני לא מרגיש שהוא ארגונומי

כנראה הרוויחו עלייי 70 שקל יותר , אבל לפחות יש לי אחריות של 5 שנים אצל ל'וגיטק.

זה לא הגיוני שבכל מקום ימכרו את הסרט הזה בין 500- ל600 שקל ואתה תקנה רק ב400 תחשוב על זה.

מה אתם אומרים על העכבר של הסט ? רק ממנו אני קצת מאוכזב

יש לך את הסט האלחוטי ? כן ומפה קניתי http://www.hmd.co.il/46931/LOGITECH-CORDLESS-DESKTOP-WAVE

יש דיילי במקלדת אולי אתה לא מרגיש כי אתה לא מקליד הרבה..... אבל אצלי מורגש

פורסם

מה?! יש לי את המיקלדת בגירסא החוטית וכל מי שנגע בה לא רצה לעזוב, גדולה מידי? היתה יכול ליראות את הגודל שלה בחנות

מיקלדת מ ע ו ל ה

פורסם
  • מחבר

מה?! יש לי את המיקלדת בגירסא החוטית וכל מי שנגע בה לא רצה לעזוב, גדולה מידי? היתה יכול ליראות את הגודל שלה בחנות

מיקלדת מ ע ו ל ה

המקשים שלה לא רגישים ... צריך ללחוץ חזק...

פורסם

המחשב עבר ריסטרט מאז ההתקנה של המקלדת ?

פורסם

כן יש לי את הסט האלחוטי ! מה אתה אומר על העכבר הוא נחשב טוב ? רק איזה 200 שקל שמתי על העכבר הזה ה lx8 cordells

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696907

השאלה אם הוא לבד שווה 212 שקל..? כלומר המקלדת עלתה לי 240 והעכבר עוד 230, 470 שקל הכל.

אולי עשיתי טעות , היה עדיף לקנות את המקלדת הזו בצורה חוטית..ואז עכבר אחר בנפרד . למרות שממש כיף לעבוד עם אלחוטית.

כשאני משחק nba או משהו כזה , אפשר להשים את המקלדת העל הברכיים להרים את המנשאות האלה שלה ולשחק בכיף.

אני אומר לך אין שום דיליי..תסתכל בסרטונים והמלצות עליה ביו טיוב..אולי קיבלת מקלדת סוג ב' או משהו מייבוא אפור.

או שלא התקנת טוב , או שלא שמת טוב את הרסיבר. בחיים אל תלך על הכי זול , זה לא הגיוני שחנות אחת תמכור ב400 שקל וכל השאר ב500-600.

אני אומר לך את זה בתור מישהו שלפני חודש היו לי כאבי פרקים בידיים ,לא יכלתי לשבת על המחשב..ו

אני כל היום מקליד , אני עובד על המחשב בעבודה , וגם עבדתי בתור קלדן וכדומה.

המקלדת הזו הכי מהירה שהייתה לי והכי נוחה.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי את הסט האלחוטי ! מה אתה אומר על העכבר הוא נחשב טוב ? רק איזה 200 שקל שמתי על העכבר הזה ה lx8 cordells

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696907

השאלה אם הוא לבד שווה 212 שקל..? כלומר המקלדת עלתה לי 240 והעכבר עוד 230. 470 שקל הכל.

אולי עשיתי טעות היה עדיף לקנות את המקלדת הזו בצורה חוטית..ואז עכבר אחר בנפרד. למרות שממש כיף לעבוד עם אלחוטית.

כשאני משחק nba או משהו כזה אפשר להשים את המקלדת העל הרגליים להרים את המנשאות האלה ולשחק בכיף.

אני אומר לך אין שום דיליי..תסתכל בסרטונים והמלצות עליה ביו טיוב..אולי קיבלת מקלדת סוג ב' או משהו מייבוא אפור.

או שלא התקנת טוב , או שלא שמת טוב את הרסיבר. בחיים אל תלך על הכי זול. אני אומר לך את זה בתור מישהו שלפני חודש היו לי כאבי פרקים בידיים ,

לא יכלתי לשבת על המחשב..ואני כל היום מקליד , אני עובד על המחשב בעבודה , וגם עבדתי בתור קלדן וכדומה.

המקלדת הזו הכי מהירה שהייתה לי ו הכי נוחה.

מה יש לא להתקין טוב ? עדכנתי דרייברים ועדכנתי גם FIRMWARE לאחרון .....

ולמה לא הכי זול <? היה את הסט הזה ב400 למה לא ללכת עליו...

פורסם

כי זה נשמע חשוד. למה אחריות רק שנה ? ואצלי אחריות 5 שנים ? ואיך זה שכל שאר החנויות בזאפ מוכרות בהבדל משמעותי?

קיבלת בכלל כפתורים עם כיתוב עברי ? אני לא זוכר עם עדכנתי דרייברים. נראה לי שכן. התקנת קודם כל את הדיסק ואז חיברת אותה ?

את ה usb אתה מחבר לרסיבר נכון ? בדקת שהסוללות מלאות ? התקנת גם את ה desktop manger וגם את ה logitech tools ?

או שעשית משהו לא טוב , או שהמחשב שלך לא קורא טוב usb או שקיבלת מוצר פגום , או שאתה הוזה כי אין אף דיליי.

תנסה להתקין מחדש הכל. לך לפי ההוראות. יש גם בתוכנה להקליד קוד אבטחה שלא יתחברו לך עוד דברים לרסיבר תעשה את זה.

פורסם
  • מחבר

כי זה נשמע חשוד. למה אחריות רק שנה ? ואצלי אחריות 5 שנים ? ואיך זה שכל שאר החנויות בזאפ מוכרות בהבדל משמעותי?

קיבלת בכלל כפתורים עם כיתוב עברי ? אני לא זוכר עם עדכנתי דרייברים. נראה לי שכן. התקנת קודם כל את הדיסק ואז חיברת אותה ?

את ה usb אתה מחבר לרסיבר נכון ? בדקת שהסוללות מלאות ? התקנת גם את ה desktop manger וגם את ה logitech tools ?

או שעשית משהו לא טוב , או שהמחשב שלך לא קורא טוב usb או שקיבלת מוצר פגום , או שאתה הוזה כי אין אף דיליי.

תנסה להתקין מחדש הכל. לך לפי ההוראות. יש גם בתוכנה להקליד קוד אבטחה שלא יתחברו לך עוד דברים לרסיבר תעשה את זה.

קיבלתי עם כיתוב עבירי..עשיתי את כל מה שאמרת ... עדיין זה עם DELAY...

פורסם

יש סרטון ביו טאב של הדרכה איך לחבר את זה תסתכל שם.

אם אתה לא מרוצה תחזיר את המקלדת לחנות וקח זיכוי. לא יודע איך לעזור לך , כי אצלי הכל בסדר :nixweiss:

פורסם

אני לא מבין למה אתם מופתעים מהמחיר.. 400 זה לא מספיק יקר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים