עבור לתוכן

האם משחה תרמית "תעשיית" טובה למחשב?

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר שעובד בסביבת הייטק ומשתמשים שם במשחה ודבק תרמי, האם המחשה או הדבק שאני מדבר עליו יכולים להתאים גם לרכיבים במחשב? כגון חיבור גוף קירור למעבד...

תודה מראש, גיל

פורסם

אל תמרח דבק תרמי על המעבד !!! זה ידביק את הגוף קירור למעבד ולא תוכל להפריד ביניהם.

לגבי המשחה התרמית אז תלוי איזה יצרן ואיזה וסוג (כסף/אלומיניום/קרמי/סילוקוני)

פורסם
  • מחבר

חחח דבק תרמי זה לא, זה משחה תרמית 100%

זה בצבע לבן-כסף כזה...חבר שלי לא יודע מה היצרן של זה

היצרנים יכולים להיות גם ARCTIC COOLING וכאלה? או שזה יצרנים אחרים?

פורסם
  • מחבר

זה לבן סיליקוני בדוק..ממש כמו סיליקון אולי טיפה טיפה טיפה יותר נוזלי

תראה, זה אולי לא מומלץ לשים משחה תרמית לא ידועה על המעבד אבל אני כרגע עם משחת שיניים, וזה כבר חצי שנה עם המשחה אז עדיף משהו שמותאם לזה :)

פורסם
link=topic=371647.msg3206767#msg3206767 date=1225391063]

אבל אני כרגע עם משחת שיניים

???

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנה מפגרת...

נכנסתי לSPEEDFAN כתב 70 מעלות המעבד

נכנסתי לEVEREST 28-29 מעלות המעבד וטמפרטורת הAUX זה 70

בדקתי כל רכיב ואים שום דבר שכל כך חם, המארז שלי גם מאוורר ופאקניג חורף אז איך לעזאזל זה מגיע ל70?

פורסם

1. תעבור למשחה מוכרת.

2. אם אתה מתעקש לעשות ניסויים באמצעות המשחה הזאת אז לפחות תמרח שכבה דקה ככל האפשר של המשחה. זכור ששכבה עבה של משחה תרמית תגרום לכליאת החום בין המעבד לבין המשחה והחום בכלל לא יגיע לגוף הקירור.

פורסם

למה להסתבך סתם?

השקעה של 40 שקל פעם בכמה שנים טובות תהרוג אותך? :bash: :bash:

פורסם
  • מחבר

אין לי זמן ללכת לחנות ולקנות והחנות מחשבים שהכי קרובה אליי (15 דקות נסיעה) לוקחת לפחות 100 שקל על משחה כזאת.

אל תשאלו אותי מה השם של החנות..

אגב, טמרטורת המעבד היתה 35 מעלות לפני המריחה ועכשיו זה 28-29 כשיש קצת עומס

עוד משהו,

כשהפעלתי את המחשב זה עשה אחרי המסך הזה שלוחצים DEL כדי להיכנס לBIOS צפצוף כזה ארוך אבל המחשב לא נכבה...

זה קרה גם מיקודם כשפעלתי לפי הוראות של ABIT בנוגע לאיפה לשים את המעבד כי הם אמרו בצד שמאל כשהם הסתכלו מכיוון אחר אז המחשב עשה צפצוף כזה ארוך ונכבה אבל עכשיו רק צפצוף ארוך וממשיך לרוץ..

פורסם

תקנה MX-2 ב 40-45 שקל, חבל להתעסק בשטויות.

פורסם
link=topic=371647.msg3206767#msg3206767 date=1225391063]

אני כרגע עם משחת שיניים

WTF

פורסם
  • מחבר

אמממ אפשר תשובה פליזז?

link=topic=371647.msg3208592#msg3208592 date=1225472414]

כשהפעלתי את המחשב זה עשה אחרי המסך הזה שלוחצים DEL כדי להיכנס לBIOS צפצוף כזה ארוך אבל המחשב לא נכבה...

זה קרה גם מיקודם כשפעלתי לפי הוראות של ABIT בנוגע לאיפה לשים את המעבד כי הם אמרו בצד שמאל כשהם הסתכלו מכיוון אחר אז המחשב עשה צפצוף כזה ארוך ונכבה אבל עכשיו רק צפצוף ארוך וממשיך לרוץ..

פורסם

בחוברת של הלוח אם יש פרשנות לכל סוגי הציפצופים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים