פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים שלום קניתי מחשב חדש ויש לי אליו 500 gb ואמרו לי שאפשר דרך התקנת הווינדוס לפצל את הזיכרון לc וd שהיה c d אז אני לא יודעה איך לעשות את זה בבקשה אני צריך מהר איך לדעת לעשות את זהתודה מראש netanel305
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים בזמן ההתקנה אתה יכול לחלק את הכונן לשני חלקיםפשוט במקום ללחוץ על ENTER על הכונן תלחץ C (Createואז תיצור כאוות נפשךכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר ניכנסתי לזה אבל לא הבנתי איך לשנות הוא נותך לי מחצית אחת שאני יכול לשנות איך אני יוצר את כונן d
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אוקי - אז בוא נעשה זאת שלב אחרי שלב אתה מכניס את הדיסק מעלה את ההתקנה - עושה F8 לאישור הרשיון - רואה שהמחשב מזהה את הדיסק במחשב - כאן יש לך שני אופציות במידה והדיסק כבר מחולק ומוגדר (כמחיצה אחת גדולה של 500) - אתה יכול לבחור למחוק את המחיצה המוגדרת וליצור חדשות ->סמן את המחיצה וללחוץ על D כדי למחוק ואח"כ הוא ישאk אותך האם בטוח ואז תלחץ על L (זה מהזיכרון) במידה ולא קיימות מחיצות אזי אתה רואה את שטח הדיסק כ-UNPARTITIONED ואז אתה יכול ליצור עם C מלשון CREATE מחיצות חדשות אם תסתבך אמליץ לך על מנהלי מחיצות - אבל הליך החלוקה בהתקנה הוא די פשוט (ממש קפיצת קוואנטום מ-FDISK שאיתו עבדתי בצעירותי שלא תדע מצרות) כל טוב, גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.