עבור לתוכן

radeon9800 PRO VS.GFFX 5900ULTRA

Featured Replies

• תגובות 64
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Nvidia רימתה עם כל הדרייברים שלה, לפני חודשים ראינו ראינו שהFX5900 קורע את ה9800, אבל בביקורות של היום הם משתווים, כי גילו שNvidia עושה "אופטימציות" למבדקים, ותקנו את זה. עד שNvidia לא תוציא דרייברים נורמלים, ותחזיר את היושר שלה, לא הייתי ממליץ ללכת על הUltra, אלה ללכת על 9800PRO.

פורסם

עזבו אותכם , ה-FX 5900 U פשוט יותר טוב מהראדון . וזה מוכח בבדיקות .

פורסם

לא בבדיקה של Gamespy, ולא בכל הבדיקות האחרונות.

פורסם

דיי דיי אני לא יכול יותר עם הATI Fan Boys האלה!!! תקלטו כבר הFX5900Ultra הוא כרטיס יותר טוב (נקווווווווווודדדדדהההה.)

פורסם

קודם כל החברה שהמציאה את הרמאות בדרייברים זאת ATI שבזמנו הבנצ'מרק בכי נפוץ היה קוויק 3 אז הם הוציאו דרייבר שמוריד את האיכות בצורה מורגשת ומעלה את המהירות

שנית כל ההבדל כרגע לעומת לפני חודש זה שATI הוציאו דרייברים חדשים מאז אז אם כבר איזושהיא רמאות אחראית להשתוות זה לא nVIDIA שאשמים

פורסם

תראו זה ידוע שאני FANBOY של נווידיה, אבל בדיונים או כאשר אני ממליץ על כרטיסים אני משתדל לשמור על אוביקטיביות, עד עכשיו רוב ההמלצות היו של כרטיסי ATI לעומת זאת היו, עם מישהו יבוא עם 2500 ש"ח לכרטיס מסך אני ימליץ לו על ה5900U ללא צל של ספק , כי הוא טוב יותר ;D

פורסם

תסלחו לי אבל אם ה-5900 אולטרה לא מצליח לעקוף את ה-9800PRO בכל הביקורות אז הוא פשוט לא שווה את זה, יש מבחנים שה-9700PRO עדיין עוקף אותו... ועם כל הכבוד ה-5900 אולטרה עולה מאד יקר כרגע ולא ממש זמין אז אין סיבה לא לקחת ת-9800PRO...

פורסם

מה הקשר בכלל ל-FAN BOYS אנשים אתם לא אובייקטיביים ואתם מאשימים את אלו שתומכים ברדאון שהם לא אובייקטיביים ?

זה לא משנה כרגע מי הוציא אופטימיזציות ראשון אתם לא קולטים ?!?!!?!?!?

השאלה שנשאלה פה זה ביצועים ואתה מתחילים לי קרבות איזה חברה יותר טובה :bash: :boid: זה ממש מעצבן !

דעתי היא שהרדאון לוקח , ואני לא בעד ATI (אולי קצת , אבל אני מודה - לפני שבוע חשבתי שהג'י פורס לוקח)

ולא משום שאני מעריץ של ATI או שיש לי אחוזים בחברה , אלא פשוט מאוד - באנצ'מארקים.

ולמשל ב-3dmark אם למישהו לא ברור , תתיחסו לבדיקה ששינו בה את שם הקובץ , ככה שנראה את תוצאותיו האמיתיות של ה-FX.

פורסם

שימו לב למצב רוח שלי --> רק בגללכם !!!!!!!!

פורסם

אם מתלבטים בין לקחת GeForceFX 5900U לבין Radeon 9800Pro 256MB, אז כן, כדאי לקחת 5900, כי הוא מציג ביצועים טיפה יותר טובים, אבל לא הרבה אנשים עומדים לקנות את זה בזמן הקרוב, כי הכרטיסים יעלו 3000+ ש"ח בארץ (כבר יש 9800PRO 256 בpch והוא עולה 3400 ש"ח, ובחול הוא אפילו יותר זול מ5900U). אם קונים את אחד מהכרטיסים מהסדרות הללו, רק גרסאות של 128, עדיף לקחת 9800PRO, הוא מציג ביצועים כמו ה256, רק יותר זול. בקשר לגרסת הFX5900 לא אולטרה, אי אפשר לדעת עליה כלום, אין עליה סקירות, אבל כבר יודעים שהורידו ל50MHZ מהליבה, דבר שעלול לפגוע בביצועים, ונכון לעכשיו הופך את ה9800PRO כדאי לקנייה.

אבל חוץ מזה לא צריך להתלבט יותר מדי, כדאי לקחת את הכי זול מביניהם, כי הביצועים של שני הכרטיסים מדהימים, והפרש הביצועים ביניהם הוא די אפסי.

פורסם
  • מחבר

ה5900ULTRA הציג ביצועים יותר טובים (שגם הם לא מתבטאים ביותר מעשרה פריימים) רק ברזולוציות אסטרונומיות (מעל 1600X1200) ורוב הגיימרים לא משחקים בכאלה רזולוציות כי פשוט אין להם אפשרות. מלבד זאת, הראדון מציג ביצועים יותר טובים מה5900ULTRA. אני לא מבין למה קשה לכם להבין את זה בצורה פשוטה מהנתונים של הגרף כי זה ממש חד משמעי ולא נתון לוויכוח

פורסם

אולי בגלל שהם קראו רק את הביקורות של לפני חודש, ששם הFX5900 קרע את 9800, אבל צריך להבין שNvidia רימתה, והכרטיסים שווים.

פורסם

יפה , כך שהסיכום מהגרפים הוא לטובת הרדאון , ואני מדבר על הביקורות האחרונות לא אלו מלפני חודש...כמו שנאמר לפני.

פורסם
  • מחבר

כניראה שהרמאויות במבחנים הסינטטיים גורמים לאנשים להתבלבל. לפי דעתי אם מפתחי התוכנות האלה לא ימצאו דרך לגרום להפסקת הרמאויות משתי החברות, הם יעלמו מאוד מהר.

המבחנים האמיתיים היחידים הם המשחקים עצמם, שם אי אפשר לרמות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים