עבור לתוכן

Turbo C או כל תוכנת דוס אחרת לא עובדת בXP

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם, אני דיי חדש בפורום :)

עכשיו, לבעייתי... :-\

אני משתמש בWIN XP ואני ניסיתי להפעיל TURBO C++ ופשוט זה נתקע, הXP לא נתקע כלומר אני יכול לצאת מהTC בקלות אבל התוכנה עצמה פשוט לא מקבלת שום דבר מהמקלדת או מהעכבר, זה קורה עם כל תוכנה של דוס, ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לעשות מצב COMPTABILITY (לא יודע אם ככה כותבים את זה) ל-win 98 וגם ל-win95 אבל שום דבר לא עוזר :(

אני צריך לעבוד על פרוייקט שלי במחשבים ובינתיים אני עובד במחשב אחר שבו יש WIN98,

בבקשה תעזרו לי,

תודה רבה,

ערן.

פורסם

מוזר כי אני עובד יופי עם טורבו C באקס פי....

אההה נזכרתי נראה לי ששיחקתי עם ההגדרות של זה....(עם עכבר ימני מאפיינים)

אם לא תצליח...פעם הבאה שתגיע לפה תוכל להסביר בידיוק איך זה קורא? כאילו זה ישר נסגר? זה נשאר בחלון קטן?

פורסם

הXP בעברית? אני גם עבדתי בXP עם טורבו C בלי בעיות, תנסה לשחק לו עם ההגדרות ;D

פורסם

זה לא משנה עם האקס פי בעברית

פורסם

זה כן משנה אם אני צריך להסביר לאיפה ללכת, אז אני צריך לדעת אם זה באנגלית או בעברית ;D ורק לידיעה כללית אני מסכים שזה לא ביגלל שהWIN בעברית או באנגלית אבל ייתכן שהוא התקין PATCH שתירגם את הWIN ובדרך גרם לכמה באגים, זה LONG SHOT אבל זה בהחלט ייתכן ;)

פורסם

זה כן משנה אם אני צריך להסביר לאיפה ללכת, אז אני צריך לדעת אם זה באנגלית או בעברית ;D ורק לידיעה כללית אני מסכים שזה לא ביגלל שהWIN בעברית או באנגלית אבל ייתכן שהוא התקין PATCH שתירגם את הWIN ובדרך גרם לכמה באגים, זה LONG SHOT אבל זה בהחלט ייתכן ;)

מסכים איתך...אני חיי על ה- PATCH שתירגם את האקס פי ואומנם אצלי זה עובד טוב אבל מניסיון של הרבה התקנות אצל כל אחד זה עובד\ עושה בעיות אחרות...

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהתקנתי פאצ' לעיברית... זה בדיסק אחר או שזה מהאתר של מיקרוסופט? כי אם זה מהWINDOWS UPDATE אז עדכנתי אבל אם זה מדיסק נפרד אז לא התקנתי...

איזה פאצ' אני יכול לבדוק בהוספה/הסרה אם זה קיים שם....

ואני משתמש בXP באנגלית (תמיכה בעיברית)

מקווה שזה מספיק פרטים, תודה רבה,

ערן.

פורסם

נראה לי שהתמיכה בעיברית זה הפאץ'....

בכל מקרה ניסית לשחק עם ההגדרות של הקובץ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כל מיני, עם הזיכרון עם הcompatibility או איך-שלא-קוראים-לזה

כלום לא עזר התוכנה עולה(המקרה והיא ישר עולה בFULL SCREEN) היא נתקעת,

אם אני מעלה אותה כלא FULL SCREEN אז היא לא נתקעת אבל זאת ממש לא דרך לעבוד... :-\ ואם אני מגדיל אותה אחר כך אז הא נתקעת... :'( בבקשה תעזרו לי, זה ממש מעצבן...

ערן.

פורסם

אני לא מאמין!!! עכשיו הלכתי ושיחקתי עם ההגדרות וזה קרה לי גם...לא מצליח לסדר את זה עכשיו...מצטער מה שכן..תמיד תוכל לפתוח את התוכנה מהדוס...

פורסם
  • מחבר

מצטער שזה קרה גם לך... לפחות אני לא לבד ;)

אני אנסה עוד לשחק עם זה, ואני עם NTFS והורדתי NTFS DOS אבל לא בדקתי את זה עדיין, אני אחזור עם התוצאות אחרי שאני אנסה.

תודה רבה על העזרה, ואני מניח שבינתיים אני עושה את הפרוייקט שלי על המחשב השני שלי :)

לא משנה...

שוב תודה

ערן.

פורסם

אני לא חושב שיש דוס באקס פי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים