עבור לתוכן

Windows PE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ;)

הורדתי את WinPE מהרשת ורציתי להוסיף לו כל מיני דברים לדיסק.

אבל בכל פעם שאני משנה משהו בדיסק (מוחק, משנה, מוסיף) הדיסק כאילו "ננעל" ומסרב להריץ תוכניות :-\ (System Cannot Execute This Program)

אז יש לכם אולי רעיון כיצד "לרמות" את ההגנה הזאת של מייקוסופט?

תודה מראש :)

פורסם

נירא לי שהמנהלים של הפורום ינעלו את התר'ד

לפני שהם עושים את זה ;D מה זה WINDOWS PE ? התכוונת לME ?

פורסם
  • מחבר

Windows PE = Windows Preinstallation Environment

מה שזה אומר שיש דיסק שעולה ממנו הגרעין של וינדוס XP ונותן להריץ עליו אפליקציות 32 ביט.

אבל יש את הבעיה שאני ציינתי אז אני די תקוע...

פורסם

יש לך את הגרסה האחרונה (1.2) או 1 הסופית? יש שם לא מעט דוקומנטציה על איך משנים דברים... התעסקתי קצת עם PE לפני שנה בערך, ואז לא זכורות לי בעיות בשינוי או הוספה... כמובן שאז עשיתי הכל בדרך הקשה כי לא היתה דוקומנטציה בכלל...

ואין סיבה לנעול את הת'רד... WinPE זו סביבת עבודה בסיסית שמיועדת שישנו אותה, ולבנאדם יש שאלה מקצועית לגיטימית לחלוטין (ולא משנה איך הוא השיג את המערכת הזאת).

פורסם

יש לך את הקישור להורדה של הWinPE?

פורסם

הWIN PE זה חוקי? כי זה ניראה לי כאילו אתה מתעסק על הKERNEL של הוינדוז ולא ניראה לי הגיוני שיש לך את הSOUCE CODE.

פורסם

יש לך את הקישור להורדה של הWinPE?

עכשיו זה כבר לא חוקי ובניגוד לכל הכללים...

הWIN PE זה חוקי? כי זה ניראה לי כאילו אתה מתעסק על הKERNEL של הוינדוז ולא ניראה לי הגיוני שיש לך את הSOUCE CODE.

Windows PE זה מוצר חוקי לחלוטין ושמופץ ע"י מיקרוסופט לוונדורים גדולים מאוד. בסופו של דבר המוצר הזה יחליף את ה-boot diskette שכולנו משתמשים בו, אבל הוא יצטרך להיות קצת יותר ידידותי לפני כן.

כל הדיסק הוא בערך 120 מגה והוא טוען את ה-kernel של windows xp ומאפשר לך להריץ תכניות 32 ביט. הוא מיועד להכנת המחשב שלך להתקנה של windows xp או לפתרון בעיות (כמו recovery console).

פורסם

עכשיו זה כבר לא חוקי ובניגוד לכל הכללים...Windows PE זה מוצר חוקי לחלוטין ושמופץ ע"י מיקרוסופט לוונדורים גדולים מאוד. בסופו של דבר המוצר הזה יחליף את ה-boot diskette שכולנו משתמשים בו, אבל הוא יצטרך להיות קצת יותר ידידותי לפני כן.

כל הדיסק הוא בערך 120 מגה והוא טוען את ה-kernel של windows xp ומאפשר לך להריץ תכניות 32 ביט. הוא מיועד להכנת המחשב שלך להתקנה של windows xp או לפתרון בעיות (כמו recovery console).

o_O

נו טוב... למדתי משהו חדש ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים