פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים טוב אז יש לי בעיה במדפסת כשאני רוצה להדפיס משהו יש חלון של הדפשסה הכל טוב ויפה הליזר קורא את גודל הדף כמו שזה אמור להיות לפחות, אז כשזה מפסיק לבדוק זה פשוט מוציא את הדף בלי שהדפיס משהו, אבל כשאני עושה print sample מ-printer assistant זה עושה בסדר, זה ממש מוזר לא יודע מה לעשות לשלוח לתיקון? ???
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים ניסיתי זה רשם שאני משתמש בה הכי חדש תמחק את הדרייברים שיש לך עכשיו לגמרי, ותתקין את אלו שקיבלת עם המדפסת. (יש לי גם מדפסת כזו ואני משתמש בדרייברים המקוריים, למרות שגם אם תוריד חדשים מהאתר לא אמורה להיות בעיה). אם המדפסת מדפיסה את הדף ניסיון אז היא לכאורה תקינה. אתה יכול לוודא את זה אם תתקין אותה על מחשב אחר.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר טוב אז עשיתי מה שאמרת לי ניסיתי להתקין את המדפסת במחשב אחר והכל בסדר ואצלי עדיין אותה בעיה ניסיתי להחליף תקעים עדיין אותו דבר אני לא יודע מה אפשר לעשות? :s05: :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.