פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים קניתי את הMX 518 ;D עכבר מצויין רק מה שמקשה על הדיוק זה הפד שיש ברשותי אני צריך המלצה לפד טוב עד 70 ש"חתודה.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אני לא ממש מבין בזה, אבל חברה שלי אמרה לי שALWAYS ULTRA ממש טובים. ה ALWAYS ULTRA oc יותר טוב
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר משהו יודע מה ההבדל בין פד קשיח לבין פד מבד?ואם בכלל כדי לי להשקיע עוד קצת כסף בשביל פד קשיח?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר תודה רבה אז אני יקנה את הqck אבל אתה בטוח שהוא לא נופל מהפדים הקשיחים שעולים יותר? וההבדל הוא מורגש?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אתה ביקשת פד בתקציב של 70 ש"חוחברי הפורום ואני ממליצים לך על הQCKאני מאמין שמעבר לQCK השיפור יהיה קטן יחסיתומשטחים יקרים (איכותיים וגדולים) אולי יתאימו רק למטורפי העניין או אנשים שאוהבים להשקיע על הדברים הקטנים.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אתה ביקשת פד בתקציב של 70 ש"חוחברי הפורום ואני ממליצים לך על הQCKאני מאמין שמעבר לQCK השיפור יהיה קטן יחסיתומשטחים יקרים (איכותיים וגדולים) אולי יתאימו רק למטורפי העניין או אנשים שאוהבים להשקיע על הדברים הקטנים.צודק ב 100%
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים פאדים קשיחים לא בהכרח טובים יותר מה-QCK......לפחות לא מה-QCK Heavy שאני יודע שהרבה מאוד שחקנים משתמשים בו ומרוצים מאוד. בכלל, באופן כללי פאדים מבד הרבה יותר פופולריים מהקשיחים בקרב PRO GAMERS. וה-QCK הוא אחד מהפאדים הכי פופולרים שיש היום אם לא הכי. 70 שקל לפאד כל כך איכותי זה כלום כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.