פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים הי לכולם אני רוצה לקנות נייד לקו הגמר שלי אחרי המלצות וקריאות בפורומים שונים הגיעו שלושה ניידים שני דגמים של טושיבה: אחד: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687249 שני: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599235 ודגם אחד של HP: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712030 הצרכים שלי הם משקל קל ונוח-הולכת לטייל איתו הרבה , אופיס XP , גלישה באינטרנט, שלא יתחמם, מסך איכותי גם בלילה בקיצור בלי חסרונות ואם יהיו לו חסרונות אז משהו זניח.. סוללה טובה בקיצור מחשב ברמה. מחשב ברמה של מחשב נייח תקציב עד 6000 עם שאיפה לפחות אשמח לעצות מתלבטת בין השלישיה לעיל אשמח לקבל חוות דעת . מוסיפה שאני לא רוצה ויסטה האם אפשר להתקין במחשבים האלו אופיס XP ? שמעתי על הויסטה דברים לא כל כך טובים והמלצה על מקום לקנייה באזור השרון של אחד מהשלושה הנל גם תתקבל בברכה תודה מראש לכל העונים !!!!!!!!!
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים שלושת הדגמים הללו אינם אידיאלים לצרכים שציינת.הם שלושתם מחשבי 15.4" כך שאינם ניידים במיוחד, הם מציעים חיי סוללה ממוצעים בלבד ולשלושתם כרטיס מסך נפרד (דבר שאין לך בו כלל צורך ואשר מוריד עוד יותר את חיי הסוללה ומייצר חום). אם את חייבת לבחור מבין שלושת אלו אז הייתי הולכת על ה-A200-23P ומוסיפה לו ג'יגה של זכרון (שני הדגמים של טושיבה הם אותו דגם למעשה במפרט אחר, את לא ממש תרגישי בשיפור שיתן שם ההבדל במעבד. ה-HP מכיל כרטיס מסך שנכלל בסדרה הבעייתית של Nvidia (נוטים לתופעה של חימום יתר).אם את מתניידת הרבה אני ממליצה לך להסתכל על מחשבים של 14.1" ומטה. בתקציב של 6000 ש"ח ניתן למצוא מחשבים קטנים יותר ובאיכות יותר טובה אשר גם מציעים חיי סוללה יותר טובים. לדוגמא:Dell E6400 - איכות בניה מאד טובה, חיי סוללה הרבה יותר טובים מהממוצע, מסך מאט (לדעתי יתרון, אין השתקפויות), ניתן לקבל עם XP מותקן מראש. אחריות ל-3 שנים.http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htmVostro 1310 - איכות בניה גבוהה מהממוצע, חיי סוללה קצת מעל לממוצע, מסך מאט. משקל נמוך וניידות גבוהה. ניתן לקבל עם XP. הרבה מתחת לתקציב שלך. אחריות ל-3 שניםhttp://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-t5870.htmLenovo SL300 - איכות בניה גבוהה מהממוצע ומקלדת טובה, משקל וניידות טובים, מסך מבריק עם HDMI, אחד המחשבים הקרירים שיש, ניתן לשנמך ל- XP.קיים גם בגרסא של 14.1" (SL400) במחיר נמוך יותר.http://www.dagesh.co.il/HTMLs/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Lenovo_SL300_2738-52G.aspx?c0=14778&bsp=12503&bss313=12248אולי ניתן למצוא גם את ה-Lenovo T400 שנותן חיי סוללה מעולים במסגרת התקציב אבל לדעתי הוא עובר את הטווח. אפילו עם את רוצה דווקא מחשב של 15.4" ישנן אפשרויות טובות בהרבה מאלו שציינת לדעתי כמו ה-Lenovo R500 (יש גם R400), לנובו SL500, דל Vostro 1510 ועוד.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים ברוכה הבאה לפורום, הילית.תערכי בבקשה את ההודעה ותכניסי את התקציב לכותרת כמתבקש בחוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.