פורסם 2003 ביוני 2122 שנים בזמן האחרון המחשב שלי איטי בחרדה.ככל הנראה מהתקנת העדכון 811493.יש למישהו כתובת שממנה אפשר להוריד עדכון שמוחק את העדון הזה?
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים תנסה להסיר את ה"עדכון" שנקרא xp ולעבור ל-98אם כבר שיעבור ל2000, המערכת הכי יציבה ואמינה עד היום.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר אני מדבר ברצינות (מי שלא יודע שלא יכתוב סתם שטויות!)אני לא מוצא מקום להוריד ממנו את העידכון הזה ולכן אני מבקש עזרה :-\
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים קבל אחי! רק תחפש שם בעמוד הראשי או בארכיוןwindowsxpforums.comאני הורדתי את שלי משם למרות שלא סבלתי מבעיית איטיות.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים יפה מאד !!190 קמ"ש לקח לי את המלים מהפה, נזכרתי שזה מה שעשיתי! פשוט תסיר אותו משם. איזה url בראש שלך?
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים אתה מאותגר או מה...?! לאחר שהתקנת את העדכון, הוא נמצא בתפריט "הוספה/הסרה של תוכניות" בלוח הבקרה... מצא אותו, לחץ Remove, תסיר אותו, בתהליך ההסרה חלונות "יאיים" עליך שלתוכנות במחשב עלול לקרות משו כתוצאה מההסרה שלו, תתעלם, בסוף התהליך תתבקש לאתחל ת'מחשב, תאתחל וזהו.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים תצטרך למצוא נקודת שחזור לפני העדכון ב-system restoreאם לא-תבדוק שזה לא בעיית תוכנה אחרת שתקועה לך איפשהו,ואז תתקין את xp מחדש על הישן כלומר "דריסה".זה ישחזר את הקבצים המקוריים אבל לא ימחוק לך תוכנות.פשוט תכניס את הדיסק ותעשה upgrade
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר אולי לא קראתם 4 תגובות לפני זאת.אבל אמרתי שאין לי שם אפשרות "REMOVE" אני לא יכול להסיר את העדכון הזה דרך "add or remove".
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים תקרא את זה: http://support.microsoft.com/?id=819634 ואחרי זה תקרא את מה שכתוב מתחת לתמונה שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.