עבור לתוכן

עזרה בעדכון קושחה לכרטיס מסך של nvidia

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של ה-7800GT שלי, ניסיתי לעשות בעזרת nvflash for windows v5.67 אבל לא הבנתי איך משתמשים בה (שברתי ת'ראש איזה 3 שעות :s07: ולא הבנתי מה הקטע שלה :screwy: ).

כאשר הפעלתי ת'-nvflash הופיעה רשימה של פקודות ובסוף רשום press Enter to continue or Q to quit וכאשר לוחצים אל כל כפתור חוץ מ-Q מופיעה עוד רשימה של פקודות ובסופה אותו המישפט.

מבקש את עזרתכם בתוכנה הנ"ל או המלצה לתוכנה אחרת לעדכון ה-BIOS לכרטיסים של NVIDIA בתודה מראש.

פורסם

ליצרניות של כרטיסי המסך (דוגמת GIGABYTE) ישנן תוכנות שמאפשרות לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך.

סתם שאלה מתוך סקרנות: למה אתה רוצה לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך שברשותי הינו של LEADTEK ושם היתחלתי את החיפוש, ולאחר שלא מצאתי את מבוקשי עברתי לאתר של יצרנית אחרת ועוד אחת וגם שם לא מצתי שום

תוכנה לעדכון BIOS של כ.מסך NVIDIA, אז אם ידוע לך מיקום של תוכנה כזו אז תשים לינק בבקשה.

בכל מקרה תודה לך.

ובקשר לשאלה שלך, אני רוצה להעלות מתחים בשביל לסחוט את המיץ מהכרטיס.

פורסם

מי אמר שבביוס החדש יש יותר מתח ?

פורסם
  • מחבר

את הביוס "החדש" אני אישית פתחתי וערכתי בעזרת NIBITOR (תוכנת עריכה לביוסים של NVIDIA ) כך שה יש בו יותר מתח.

ודרך אגב אחרי מלחמה קשה :bash: והרבה אבדות (ביזבזתי 4 שקל אל שתי דיסקטים), הצלחתי בסופו של דבר ליצרוב את ביוס "החדש" לתוך הכ.מסך שלי בעזרת NVFLASH.

למי ששואל למה דיסקטים, כי עשיתי ת'צריבה דרך דוס, למרות שאפשרי גם בוינדווס. אז למה אשיתי דרך דוס? אין שום סיבה מיוחדת, סתם כי אני סומך יותר אל הדוס.

ולמה שתי דיסקטים? דיסקט אחד מספיק אבל קניתי שתים למיקרה שאחד ישבר, ייפול לאסלה וכו' אז לא צריך ללכת אוד פעם לחנות (החנות במרחק 200-250מ'

מהבית).

טוב חלאס דיבורים אני הולך לאנוס קצת תכרטיס :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים