פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים הייקיבלתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו XP מדיסק שיש לי.בביוס זה מכוון על בוט מסידי ואז מהארדיסק אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא עושהdisk boot failure. please please insert system disc and press enter.מה אני יכול לעשות כדי שהבוט מהדיסק של ה - XP יצליח?
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים יש זיהוי של ההארדיסק ושל הכונן דיסקים בביוס?תנסה לנתק את ההארדיסק ולראות אם אתה עדיין מגיע לאותו מצב או שהוא מזהה את הדיסקעל איזה חיבור מדובר? PATA או SATA?
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר SATAכן, הוא מזהה הכלצלצלתי לחברה ואמרו לי אותו דבר שאו הדיסק לא תקין או הכונן והדיסק בסדר כי עבדתי איתו על מספיק מחשבים ככה שזה כנראה הכונן, אני הולך לשם עוד מעט.
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים שניהם SATA?מה הלוח אם? יש לוחות שלא מאפשרים לחבר סידי לכל היציאות ויש בהם יציאות שמיועדות רק לריידניסית לנתק את ההארדיסק ולראות אם כשרק הסידי מחובר אתה מגיע לשלב של ההתקנה?
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר הלכתי לחברה והם שמו ווינדוס שלהם ועבד.כשאני שם את שלי לא עובד למרות שבמחשבים אחרים זה עובד בסדר...
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים ניסית לנתק את ההארדיסק ולראות אם כשרק הסידי מחובר אתה מגיע לשלב של ההתקנה?כבר פעמים שאלתי אותך את זה, כשתחליט לענות אולי אנסה לעזור
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר כבר פעמים שאלתי אותך את זה, כשתחליט לענות אולי אנסה לעזורניתקתי ולא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.