עבור לתוכן

נייד בסביבות 5K לסטודנט, מסך 15"

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש מחשב שיריץ תוכנות סטנדרטיות של סטודנטים להנדסה.

שיהיה בעל הארדיסק ~250GB

כרטיס מסך לא משנה כל כך, כי לפי מה שהבנתי הכרטיסים המשולבים מספיקים בשביל שימוש רגיל ללא משחקים כבדים למיניהם.

זיכרון לפחות 2GB.. האם גם בניידים יש את הקטע של הדואל? כלומר כרטיס של 2GB+1GB לא יתן דפוקה מלאה? וכמו כן ראיתי במפרטים בודדים שהזיכרונות הם 800MHZ רובם 667MHZ, האם כדאי להתעקש דווקא על המהיר יותר? שיפור כזה משמעותי?

כמו כן על פי מה שקראתי כאן במיקרא, הדגמים החדשים של המעבדים הם ה T8XXX למיניהם, אני לא רוצה לקנות מחשב עם מעבד ישן וכל השאר סביר, איזה מעבד סביר כדאי?

אחריות מינימום שנתיים.

אה כן ומסך 15".

משקל לא קריטי.. לא אלך איתו לאוניברסיטה, לא נראה לי פרקטי לכתוב נוסחאות בלפטופ שהוא לא טבלט.

תודה רבה

פורסם

כמעט כל מחשב יעשה את העבודה. יש לי מחשב נייד מלפני 4 שנים והוא מריץ בלי בעיה את כל התוכנות הדרושות ( VS, MATLAB, VMWARE )

לדעתי כדאי לך לקנות מחשב עם 3 שנות אחריות, ושל חברה טובה.

למחשב נייד אין קירור כמו לנייח, ובגלל העבודה האינטנסיבית יש להם נטיה להתקלקל.

אם אתה הולך ללמוד מדמ"ח / חשמל, לדעתי הגודל של המסך פחות חשוב, וכדאי לך לקנות מסך חיצוני כי זה ממש לא נוח לעבוד עם מסך 15".

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שחשוב לי שתהיה יציאת HDMI, על מנת שאוכל לחבר לטלויזיה לצפות בסרטים באיכות טובה.

מה אתם אומרים על המחשב 1525 DELL?

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm

פורסם

המעבד פה די ישן. תכוון לסדרת ה8 או ה7.

תראה את הSTUDIO.

ואת הVOSTRO, שהוא סדרה עסקית.

כמו כן תשקול דגמי 14.1

תראה באתרים שונים כמו פנדס, יש שם דגמים שלא מופיעים פה. ראיתי שם VOSTRO 14.1" עם מערכת הפעלה, מעבד יותר חדש ב4200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים