עבור לתוכן

נייד בסביבות ה5000 ש"ח. מה עדיף? HP DV5-1060EJ? או DELL 1535?

Featured Replies

פורסם

במידה ושנה הבדל באחריות לא משנה לי. והבדל של 70GB גם לא משנה. Uהשימושים יהיו אותם שימושים.

איזה מחשב מומלץ מבחינת סוג המעבד. כרטיס המסך. חיבורים, אמינות המחשבים הניידים של טאותו המותג ושרות בארץ?

HP DV5-1060ej

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51060

או DELL 1535

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm

עם הוספת 1GB זיכרון הוא מגיע לאותו המחיר פחות או יותר.

דרך אגב. האם HP בארץ נותנים אחריות למחשבים שנקנו בחו"ל?

תודה על כל עזרה!

פורסם

הייתי הולך על ה-HP ולו בגלל שזה מונטבינה, הפלטפורמה החדשה, ולא סנטה רוזה, הפלטפורמה מהדור הקודם, הפחות מוצלחת לדעתי.

גם המעבד ב-HP יותר טוב מבחינת ביצועים והתחממות.

ביצועי כרטיס המסך יהיו דומים.

לשניהם יש חיבור HDMI לוידאו דיגיטלי וחיבור VGA רגיל, אבל רק ל-DELL יש חיבור SVIDEO (לחיבור טלויזיות אנלוגיות ישנות), אם זה משנה לך.

לדעתי, HP ישראל לא תיתן אחריות למחשבי Pavilion שנרכשו בחו"ל.

פורסם

קניתי לפני יומיים את הDV5 והנה ביקורת נרחבת שכתבתי עליו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371036.0

בטוח שהייתי הולך על הHP כי הוא יותר טוב מהדל מבחינת הביצועים ומבחינת החום (עיצוב זה טעם אישי).

אבל שים לב שהבדל המחירים ביניהם בשל כך הוא יחסית גדול... הHP מתחיל במינימום 5600 לעומת הDELL שניתן להשיג אפילו ב4900...

פורסם
  • מחבר

קניתי לפני יומיים את הDV5 והנה ביקורת נרחבת שכתבתי עליו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371036.0

בטוח שהייתי הולך על הHP כי הוא יותר טוב מהדל מבחינת הביצועים ומבחינת החום (עיצוב זה טעם אישי).

אבל שים לב שהבדל המחירים ביניהם בשל כך הוא יחסית גדול... הHP מתחיל במינימום 5600 לעומת הDELL שניתן להשיג אפילו ב4900...

לגבי הדל אתה צודק לאפשר להשיג במחיר יותר נמוך משל הHP אבל בבסיס של המחיר הוא מגיע עם מעבד פחות חזק. רק עם 2GB זיכרון, כרטיס מסך של אינטל שהוא יותר חלש, ודיסק עם פחות 70GB.

אם רק את הדברים החשובים אני ארצה לשדרג בDELL - תוספת זיכרון של 1GB + מעבר למערכת עם כרטיס ATI זה יגיע לפחות למחיר של הHP.

לכן חשוב לי לדעת איך המחשבים עצמם והרכיבים. עיצוב גם חשוב אבל לדעתי לאיכות ולעיצוב של HP יש יתרון קל על DELL.

קראתי אמה שכתבת על הHP החדש שלך. תתחדש! נראה אחלה מחשב.

עכשיו לאחר כמה ימים של שימוש, איך אתה מתרשם ממנו? איך הויסטה עובדת עליו? לא כדאי להתקין עליו XP?

אשמח לשמוע.

פורסם

מה הדרישות \ שימושים ?

פורסם
  • מחבר

הדרישות הן לצורך עבודה משרדית בעיקר.

אופיס, אקסל, אימיליים, אינטרנט, הורדות.

אבל היות ואני מתעסק ב3D ושרטוט אדריכלי ( על מחשבים נייחים חזקים) רוצה שתהיה לו האפשרות לתמוך חלקית בהצגה של מודלים תלת מימדיים פשוטים, או בנייה של תלת פשוט ולא כבד. שרטוט אדריכלי קל - רק במידת הצורך. ומעט פוטושופ.

רוב העבודה נעשית על המחשבים הנייחים, אבל אם אצטרך מתישהו שיהיה לי אותו לדרך אז לפחות שיהיה במחיר סביר ושיוכל "להחזיק" קצת עבודה קלה.

פורסם

אוקיי אז ככה,

הויסטה רצה בלי בעיות בכלל. בקשר לעובדה שויסטה היא מערכת הפעלה כבדה, תזרוק ת'אימרה הזאת לזבל עם המחשב הזה. מה שהדהים אותי באמת זה שאפשר לחלץ קובץ, להתקין משהו (ויש גם ביטורנט ברגע) וגם להשתמש במחשב בו זמנית והאיטיות זניחה יחסית לכל היישומים שרצים עליו. אבל הכל הודות למעבד החזק ו3 ג'יגה זיכרון.

ורק שתדע הייתי מאוד אנטי-ויסטה אבל החלטתי להתפשר ועכשיו אני מבין שאין מה לפחד ממנה... ולא הייתי ממליץ להתקין מערכת הפעלה שונה (XP) מזאת שבאה עם הנייד כי הוא בנוי בשבילה...

בקשר לכרטיס מסך: בינתיים שיחקתי PES 2009 בהגדרות הכי גבוהות וזה רץ חלק, Guitar Hero: Aerosmith יש כמה לאגים בקטעים כבדים כמו קהל וכו ולכן הורדתי טיפה את האיכות אבל עדיין רץ מעולה. NBA 2k9 רק הנמכתי את האפקטים של הקהל וזה גם, רץ חלק.

שים לב שבכל המשחקים הנ"ל אני משחק ברזולוציה הגבוהה ביותר.

עלה לי סה"כ 5800 ש"ח ב-3 תשלומים של כרטיס אשראי (שזה מחיר מאוד טוב יחסית לעובדה שאתה קונה בתשלום אחד ב5600)... אני לא יודע אם מותר להגיד פה בפורום חנות ולכן אשלח לך אותה בהודעה פרטית.

נ.ב: מכיר את ההרגשה שאתה מצפה למשהו טוב ובסוף אתה מתבאס קצת? אז עם הDV5 אני מבטיח לך שאתה תצפה למשהו טוב ותקבל מחשב מעבר לציפיות :)

פורסם

:\

הACER 5930G הוא המחשב החזק בתחום וגם זול בכ120ש"ח

שילוב של מעבד טוב (P7350 3MB) כרטיס מסך מצוין (9600GT 512MB DDRIII) זיכרון 3GB וכמובן HD320GB\250GB

יצא לי להשתמש בו כיומיים,מחשב בהחלט חזק.

ניתן גם במהלך השנה לחדש אחריות

פורסם

:\

הACER 5930G הוא המחשב החזק בתחום וגם זול בכ120ש"ח

שילוב של מעבד טוב (P7350 3MB) כרטיס מסך מצוין (9600GT 512MB DDRIII) זיכרון 3GB וכמובן HD320GB\250GB

יצא לי להשתמש בו כיומיים,מחשב בהחלט חזק.

ניתן גם במהלך השנה לחדש אחריות

הבעיה שם ACER היא בדיוק האחריות לשנה... אני לא רוצה לקחת סיכון כשזה מגיע למחירים האלה... בנוסף, הוא ציין שהוא רוצה את המחשב לשימוש משרדי לרוב והACER הוא מחשב לגיימרים. אני די בטוח שעם המפרט הזה הוא מתחמם די מהר וגם חיי הסוללה שלו די קצרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים