עבור לתוכן

אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?

Featured Replies

פורסם

אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?

פורסם

אפשר בכוס פלסטיק שחורה בלבד כי היא לא סופגת את הקרינה.

תגיד אתה רציני?!

לא, ברור שאי אפשר.

פורסם
  • מחבר

אני רציני ואם אתה לא רוצה לענות ברצינות אז סתום תפה.

מבחינה תאורית זה אפשר לכוס לא קורה כלום

אבל היא סופגת את הקרינה בטוח ?

פורסם

כן.... כי לשאול שאלה טיפשית, לצפות לתשובה אמיתית ועוד להעליב מודר על הדרך, נראת לך דרך טובה להתחיל את היום?

אני אומר, תנסה. תמלא כוס פלסטיק במים ותחמם אותה במיקרו, רק אל תשכח לצלם מה קורה כדי שכולנו נהנה :xyxthumbs:

פורסם

וגם לא לשאול את השאלה בפורום הנכון(מדע וטכנולוגיה יותר רלוונטי, אם כבר).

לפעמים אני תוהה האם אני מפספס פה שאלות ברמה עמוקה יותר מכדי שאני אבין.

(לפעמים אני גם תוהה האם רמת האינטילגנציה קשורה לכינוי שאנשים בוחרים, ראו ערך רועי-קוף).

פורסם

דווקא אין בעיה לחמם מים במיקרוגל.

http://www.snopes.com/science/microwave.asp

If you're worried about explosions over superheated liquid, you can virtually eliminate the possibility of its happening to you by simply leaving some non-metallic object (such as a wooden spoon or stir stick) in the cup or bowl when you boil liquids in your microwave. It may not be necessary, but it won't hurt anything either. Peace of mind rarely comes so cheaply.

פורסם

בטח שאפשר לחמם מים במיקרוגל.

בקשר לכוס פלסטיק, אם לא נאמר במפורש שהכוס מתאימה למיקרו אז אל תחמם בה מים לשתיה.

יש סוגי פלסטיק שפולטים חומרים רעילים כשמחממים אותם (וזה לא קשור לחימום במיקרו או במקור חום אחר)

פורסם
  • מחבר

כן.... כי לשאול שאלה טיפשית, לצפות לתשובה אמיתית ועוד להעליב מודר על הדרך, נראת לך דרך טובה להתחיל את היום?

אני אומר, תנסה. תמלא כוס פלסטיק במים ותחמם אותה במיקרו, רק אל תשכח לצלם מה קורה כדי שכולנו נהנה :xyxthumbs:

להעליב מודר על הדרך?

מי שהעליב אותי זה הוא

והנה בסוף ראית שזה כן אפשר אבל עדיף שלא

וזאת הייתה אחלה שאלה.

אז שב בשקט ילדון ותמצא חיים בבקשה.

פורסם

^ אתה ממש רוצה לחטוף אזהרה נכון?

תראה, ענו לך קצת לא במקום, זאת לא סיבה להתפרץ ככה. זה סתם הורס את הת'רד שפתחת ומוביל לזה שיעיפו אותך מהאתר.

וסתם הערה כללית: תפסיקו בבקשה עם היחס הקדוש הזה למודרייטורים ולאנשי הצוות באתר, גם להם יוצאים דברים לא במקום לפעמים.

פורסם

roykof, נוספה לך אזהרה ראשונה בגין העלבת שני מודרים, בשלישית תורחק\תשותק.

(האמת שאם לא היית משתמש חדש, היית מקבל כבר את השנייה)

ואם יחס כמו שלך למשתמשי האתר, כמובן שננעל.

פורסם

אז שב בשקט ילדון ותמצא חיים בבקשה.

אתה תשב בשקט לחודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים