עבור לתוכן

הכנת צג LCD וחיבור ליציאת COM. זה אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

באתר יש מדריך להכנת צג LCD

http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide

אני מעוניין לבנות דבר כזה אבל הבעיה שיציאת המדפסת כבר תפוסה ורציתי להשתמש ביציאת הCOM

זה אפשרי?

תודה!

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אתה אומר שניתן לקנות צג LCD שכבר מותאם ליציאת COM?

תודה.

פורסם

באתר הזה מישהו עשה מוד גדול ובין היתר השתמש בLCD קנוי שמתחבר לCOM

http://www.modthebox.com/singedpt2_13.shtml

כל היופי זה ההרכבה... ההלחמות... החיבורים... (הטעויות והתיקונים...) לקנות מוכן כל אחד יכול, אבל זה לא יפה, זה לא מוד שלך... זה מוד של הארנק שלך...

בקיצור, אני מצטרך לבקשה למדריך :)

פורסם

היי... אל תאשים אותי ;) בסך הכל הבאתי הוכחה שבאמת ניתן לחבר LCD לCOM. אני לא יודע אם מוכרים אותו בארץ או אם גירסאות להכנה עצמית עם חיבור כזה

פורסם

לא מצאתי בשום מקום בארץ... זו הבעיה...

ואצלי (כמו אצל הרבה מאוד אנשים) הפרלל מחובר... ואין לי מקום ב PCI פנוי לחבר עוד יציאה...

אנשים... הצילו :)

פורסם

מדפסת USb?

פורסם

כל ה 4 תפוסים :)

כשניסיתי לחבר את הפרונט USB המחשב הודיע שהוא לא ממש אוהב אותי :)

בקיצור... PCI מלא USB מלא (אולי בעתיד אני אקנה HUB) פרלל תפוס... סיריאל יש לי אחד פנוי (בשני יש חיישן של השלט שבניתי) וזו האפשרות היחידה שלי :)

פורסם

יש אולי משהו שעושה את זה. לא בטוח. מעביר COM לפרלל לא בטוח אם יש כזה בכלל

פורסם

לא ראיתי דבר כזה מעולם... (ואני הרבה זמן בתחום...)

אני מאוד מתפלא שבכל רחבי הרשת לא ראיתי מודינג אחד שמישהו בנה את זה... אפילו בחנויות אלקטרוניקה גדולות (אסור להגיד שם...) אין להם מסכים כאלו, רק מסכי פרלל... וזה מעצבן אחושילינג :)

פורסם

מתאם אני בספק שיש כי בעצם פארלל=מקבילי וCOM=טורי. אלו דברים שידרשו (אם זה אפשרי) מעגל מסויים ולא מפצל פינים.

בקשר לקיום של זה ... כנראה פחות יעיל\יקר\איטי, או שסתם הסטנדרט הזה נוח להם כי אני לא מתאר שבמקור ייצרו את הLCDים האלו בשביל שתראה טמפ' בפאנל הקדמי

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי בשום מקום בארץ... זו הבעיה...

ואצלי (כמו אצל הרבה מאוד אנשים) הפרלל מחובר... ואין לי מקום ב PCI פנוי לחבר עוד יציאה...

אנשים... הצילו :)

אחי אתה גאון!!

שכחתי מזה לגמרי, אפשר להוסיף כרטיס PCI שנותן עוד יציאת פרללית :D ואפילו מוכרים את זה בעבודה שלי :D

אם אני לא אמצא צג LCD שמתחבר לCOM נראה לי שאני אשתמש בכרטיס LPT PCI,

אבל כמובן שCOM עדיף וחוסך את ההוצאה של הכרטיס.

תודה!

פורסם

בבקשה :)

שמחתי לעזור

(אני לא יודע מה אני הולך לעשות! אני חייב מסך סיריאל...)

פורסם

יש מסכי LCD מוכנים שרק צריך לחבר ליציאת פרלל?

איפה אם אפשר לשאול? וכמה זה עולה?

פורסם

יש

תעשה חיפוש בפורום (ובאיזור השוואת המחירים באתר) תיגש לאתרים מתאימים (אני פשוט לא יכול לכתוב שמות כי זה פרסומת וכו'...) שם יש הכל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים