פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים יש לי BFG 9600oc ובזמן האחרון שמתי לב שהמחשב מרעישאחרי בדיקה מעמיקה של עצירת מאווררים במחשב גיליתי שהמאוורר הקטן והמסכן על הכרטיס עושה אחלה >רעש!< מה אני יכול לעשות מישהו מכיר תכרטיס גם אצלו זה מרעיש ככה?אשמח לכל תגובה תודה
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים איזה גרסה יש לך בדיוק ?כמו כן תנסה לנקות אבק ולבדוק את הRPM של המאוורר..במקרה הגרוע פשוט תוריד לו את הRPM...כך בחשבון שהוא יתחמם יותר בעקבות השינוי..
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים יש לי כרטיס דומה אבל של TWINTECH ולא ניראה לי שהוא רועש עד כדי כך, תוריד את מהירות המאוורר ועם לא יעזור מקסימום תיקנה קירור של AC פאסיבי ותיקנה מאוורר שקט ואז יהיה גם שקט וגם תוכל לימשוך עוד בOC
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר איזה גרסה יש לך בדיוק ?כמו כן תנסה לנקות אבק ולבדוק את הRPM של המאוורר..במקרה הגרוע פשוט תוריד לו את הRPM...כך בחשבון שהוא יתחמם יותר בעקבות השינוי..הכרטיס הזה:http://www.bfgtech.com/bfgr96512gtoce.aspxולא נראה לי שיש אבק קניתי תמחשב רק לפני חודשיים עדיין בטיטולואיך אני מוריד rpm איזה תוכנה יש לכרטיסים האלה?עם gpuz הוא מראה לי 46 מעלות 35% שימוש במאוורר גם במשחקים וזה שאני מפעיל הוא לא עובר את ה 50 בתוכנה אז נראה לי היא לא מדוייקת כלכך
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אתה יכול לשנות בRIVATUNER או בדרייברים... ולא ממש הבנתי מה שאמרת בקטע האחרון..המאוורר עובד קבוע על 35% זה ידוע..ולגבי ה50
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר אתה יכול לשנות בRIVATUNER או בדרייברים... ולא ממש הבנתי מה שאמרת בקטע האחרון..המאוורר עובד קבוע על 35% זה ידוע..ולגבי ה50 50% פעולה וכנל גם אמפרטורה לא עולה מעל זה תודה רבה אני ינסה את התוכנה
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר מה הפרטים של כל המערכת?? שלך יש מצב שיש לך בעיה כמו שלי לוח אם abit off limit ip35מעבד 6600Qזכרונות Gskill דיסקים קשיחים 2 wdספק termaltakeכרטיס מסך כמו שרשמתי מוקדם יותר באחת ההודעות יש לינק לאתר יצרןאיזה עוד פרטים אתה צריך רק תגיד
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים כמה המאוורר רועש?במקרה הכי גרוע אתה יכול לקנות קירור צד שלישי ולבקש מהחנות/מאיש פרטי להתקין לך אותו על הכרטיס.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר עכשיו שמתי לב שיש איזה ביפר בכרטיס שפועל כשאני עוצר שם את המאוורר יש לו רעש קטן ומעצבן ה אותו רעש שיש כשאני נותן לו לפעול רגיל אבל ברצףבקשר למידת הרעש זה מספיק בשביל שאני לא יוכל לישון איתו בחדר כשאני עוצר אותו שאר המחשב ממש שקט
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים תנסה לשמן את המאורר...או שכמו שנאמרקירור צד שלישילפי דעתי הכי כדאיאתה משקיע איזה גוף קירור ב100 שקלפסיבי לא אקטיביתישן כמו תינוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.