פורסם 2003 ביוני 2122 שנים כי הSK-7 במארז מאורר היטב יתן תוצאות טובות יותר...יש לך ליקנים לבדיקה של זה או שאתה מדבר באויר?
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים קראתי את אחד ההודעות נכון ? ל HEAT SINK לא מפריע הרעשכנראה הוא לא שמע את ה DELTAיש לחבר שלי אחד זה בלתי אפשרי לשמוע מוזיקה וכהוא פועללי אישית יש וולקנו 7+ ושהוא על HIGH זה משגע לי את השכל
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר כנראה שבאמת לא שמעתי . :-\והאם 2 מעלות (בהנחה שמה שאמרת נכון) שוות את הפרש הכסף בין 2 ההיטסינקים ?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אל תגיד אחרי זה שלא הזהרנו אותך, אתה בטח מייחס לזה חשיבות נמוכה, הא כמה רעש זה כבר יכול לעשות ?! תאמין לי שאין לך מושג ! אני כבר לא יודע מה עדיף, להקים אוהל במסלול המראה בנתב"ג ולעבור לגור שם או לשבת מול מחשב עם דלתא/טורנדו ! אני לא מדבר על זה שאם תרצה להשאיר את המחשב דולק בלילה, אתה יכול לשכוח מזה... ד"א אני לא מדבר בכלל מה יקרה אם בטעות האצבע שלך תגיע לשם...
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים הכרטיס מסך שלי עושה רעש כמעט כמו דלתה לפי ביקורות ותאמין לי אני משתגע אז אני לא רוצה לדעת כמה רעש בדיוק זה דלתה וזה מפה של בן-אדם שהיה יושן (כמעט) על המסלולי המראה של הנתב"ג ונאלץ להתרגל לזה (חיל אוויר מה לעשות)
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר OK תודה . הבנתי .והאם 2 מעלות (בהנחה שמה שאמרת נכון) שוות את הפרש הכסף בין 2 ההיטסינקים ?ומה בנוגע לזה ?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים את זה אתה תחליט.וזה לא בהכרח חייב להיות 2 מעלות - יכול להיות פחות וגם יכול להיות יותר.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר נראה לי שאני אלך על הSK7 ועל הSF2 .סתכל בלינק הבא הם הגיעו לטמפרטורות נמוכות שלא נראות לי ממש אמיתיות .תן תדיעה שלך על זה :http://www.viperlair.com/reviews/case_cool/other/heatsinks/thermalright/sk6_7/thremrightcomp_pg4.shtml
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים בלינק שהבאת זה לא הטמפרטורה של המעבד שרשומה אלא כמה מעלות הפרש בינו לבין המארז ולכן זה לא נראה לך הגיוניכל עוד אתה לא משתמש בקירור חנקן נוזלי או שינוי פאזה וכו' אתה לא יכול לרדת מתחת לטמפרטורת מארז
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר אהה .OK כנראה אני אלך על הSK7 והSF2 והמארז שלי יאורר ב2 מאוורים מאחורה אחד בצד אחד למעלה ואחד מקדימה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.