עבור לתוכן

עזרה ב-OverClocking לטירון בתחום

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב AMD פשוט. לוח האם ככל הנראה יהיה ASUS M#A78-EM.

אני שוקל לעשות OC למעבד היות וזה גם ככה מוצע כשירות במקום בו אני מתכנן לקנות (SkyPC).

השאלה שלי מעט מורכבת ומקיפה בשביל לא לחדד שלושים פעם את התשובה שלכם:

א. אילו מעבדים מתאימים למשימה? הבנתי שיש כאלו שמתאימים במיוחד.

ב. מה המשמעויות של OC? (הכוונה לרכש קירור מתאים וכו')

ג. האם זה משתלם? (אם לדוגמא אני צריך לקנות קירור ב-100 ש"ח, האם לא עדיף לוותא ולהשקיף את הכסף במעבד חזק יותר)

פורסם

1. מה התקציב שלך למעבד ? בגדול הATHLON למיניהם מוצלחים יותר מהPHENOM משולשי הליבה..ולכן זה או אתלון או פנום מרובע ליבה..

2. קירור מתאים מבחינת קירור למעבד/מארז וכו..כמו כן בחירת רכיבים מתאימם מבחינת לוח אם/מעבד/זיכרונות..

3. השאלה של משתלם או לא זה כבר תלוי בהמון גורמים..החל מתקציב/שימושים..ועד לפרקטיות ובחירה של המשתמש..

כמה דברים...

יש קירורים ב150+- שיעניקו לך גם יכולת OC סבירה..וגם המחיר לא בשמים..

מה שכן לוח האם שבחרת לא נחשב לOC מוצלח כל כך..אז אל תצפה להגיע לOC גבוה במיוחד..

פורסם
  • מחבר

1. חשבתי יותר בכיוון כפולי הליבה. אני לא צריך מחשב חזק לשימושים שלי. הדבר היחיד שאני עשוי לעשות ושידרוש מעבד חזק זה צפייה בסרטי HD.

2. אז אני מבין שבסופו של דבר אני משקיע את הכסף שחסכתי על מעבד פשוט יותר עם OC על קירור...

3. חשבתי לעשות OC בשביל הסרטי HD כי ייתכן מאוד שהכרטיס המובנה בשילוב עם כפול ליבה בינוני - יתקשו להציג את הסרט...

בעיקרון אני מבין ש-OC כלכלית אינו כזה פתרון טוב, בייחוד בגלל שאני צריך את ה-OC רק לעיתים רחוקות (להבדיל מגיימר)...

פורסם

1. מבחינת מעבד כל כפול ליבה יציג HD בלי הרבה בעיה..

2. אם זה מה שאתה מחפש פשוט תשקיע את הכסף על כרטיס מסך שמתמודד יותר טוב עם HD...לא חסר כאלו בטווח של ה300+- שקלים..

3. וזה לא משנה כמה המעבד שלך יהיה מהיר..שכן בפענוח של HD הכרטיס מסך הוא העיקר..ולכן אם הוא יהיה חלש..הOC למעבד לא יעזור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים