עבור לתוכן

הסרט הגרוע ביותר שראיתם

Featured Replies

פורסם

אתם לא ראיתם סרטים גרועים עד שראיתם את הפרקים של MST3K. למי שלא מכיר (ואני בטוח שאתם לא), מדובר בסדרת פולחן אמריקאית ששודרה מעל 11 שנים. בקצרה: מדען מטורף חוטף את אחד מעובדיו, מייק, וכולא אותו בתחנת חלל במטרה לבצע עליו ניסויים. בתחנה מייק פוגש מספר רובוטים בעלי חוש הומור מפותח ביותר. המדען מכריח את מייק והרובוטים לצפות בסרטים הגרועים ביותר שנוצרו. כדי לשמור על שפיות מייק והרובוטים יורדים על הסרטים. במשך הפרק, שנמשך מעל שעה וחצי, מייק והרובוטים שוחטים את הסרטים. סדרה מבריקה, קורעת מצחוק, שודרה משנת 88 עד 99. הם שחטו מעל 100 סרטים. את הסדרה חובה לראות בלי תרגום.

הסרטים שנקטלו ברובם שם הם כל מיני זוועתונים או סרטי מד"ב מאוד דלי תקציב (B-movies). לא חוכמה לרדת על סרטים כאלו. סרטים גרועים באמת הם סרטים שנעשו בתקציב גדול ו/או עם הרבה יוהרה. "עולם המים" לדוגמא, או U-571.

• תגובות 104
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיין סדרה אדירה. היום ראיתי את space mutiny בפעם העשרים. אחת הקטילות הטובות.

פורסם

אתם לא ראיתם סרטים גרועים עד שראיתם את הפרקים של MST3K. למי שלא מכיר (ואני בטוח שאתם לא), מדובר בסדרת פולחן אמריקאית ששודרה מעל 11 שנים. בקצרה: מדען מטורף חוטף את אחד מעובדיו, מייק, וכולא אותו בתחנת חלל במטרה לבצע עליו ניסויים. בתחנה מייק פוגש מספר רובוטים בעלי חוש הומור מפותח ביותר. המדען מכריח את מייק והרובוטים לצפות בסרטים הגרועים ביותר שנוצרו. כדי לשמור על שפיות מייק והרובוטים יורדים על הסרטים. במשך הפרק, שנמשך מעל שעה וחצי, מייק והרובוטים שוחטים את הסרטים. סדרה מבריקה, קורעת מצחוק, שודרה משנת 88 עד 99. הם שחטו מעל 100 סרטים. את הסדרה חובה לראות בלי תרגום.

חובה חובה חובה חובה חובה חובה חובה חובה חובה חובה חובה חובה !

מי שלא רואה את זה שיגמור את הסיפור וילך להתאבד. זו פשוט סדרת חובה ! יש לחוקק חוק חובה לצפיה בבתי הספר ובתיכונים !

ביג לבובסקי - סרט ענק.

אחי איפה אתה - סרט ענק.

לקרוא ולשרוף - על הפנים.

ואני בן 22. מרוצה?

מנטלית אתה בן 14.6 ? (אל תגיד לי שלא קלעתי בול !)

פורסם

נזיר חסין אש,

אין

לא נברא

לא נוצר

לא יהיה

דבר פתטי, מסכן, מושתן, מסריח ועלוב

כמו הסרט הזה

פורסם

מנטלית אתה בן 14.6 ? (אל תגיד לי שלא קלעתי בול !)

אם כך, אני בוודאי לא צריך לתרץ את הסיבה שנתתי לך באן...

פורסם

היו פה כמה הצעות לא רעות, אבל אני יעשה לכם חיים קלים, אני יתן לך את 2 הסרטים הכי גרועים שאי פעם הועלו למסך ואתם תחליטו לאיזה אחד לתת את הפרס.

dragon wars

Ultraviolet

בנוסף הבאתי לכם את הרישמה של 100 הסרטים שדורגו בתחתית IMDB....

פורסם

ULTRAVIOLET - בואהנה - זה הסרט הגרוע ביותר שראיתי בחיי !!!! אתה צודק ! ועוד עם כל ההייפ שהיה מסביבו ציפיתי שהוא יהפוך לטרילוגיה !!

פורסם

אני לא רוצה להשמע כאילו אני מתנשא או איזה דמגוג..!

אבל הכול הסרטים שהבאתם זה איכות לפנים לאומת הסרט הגרוע ביותר בכול הזמנים מאז היווצרות היקום עצמו!

Mulholland Drive הסרט!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יכול להביא מיליון זיליון ואחת סיבות למה אין סרט בהיסטוריה של האנושות גרוע כמו זה אבל אני פשוט יתן רק כמה.

1.אין סיפור עלילה או שום קשר בין התמונות שיהיו מוצגות על המסך מולכם!

2.אין שחקנים של יותר משקל וחצי!

3.הסרט יחזיק אותכם במחשבה שיש סיפור ואתם פשוט לא מבינים אותו עד שפתאום אחרי 3 וחצי שעות יופיעו הכתוביות ופשוט תרצו או להתאבד או להרוג מישהו!

רק כדי שתבינו כמה שהסרט הזה גרוע אני יגיד לכם שיש בוא סצינה לסבית עם שתי כוסיות ברמות עולם!!! ועדיין אני ממליץ לכול אחד ששפיותו עדיין בו לא לראות את הסרט הזה!

הנה עוד משהו מדהים..! אני ראיתי את הסרט בקולנוע ואנשים התחילו לקלל את המסך בדרך הכי גרוע שראיתם אי פעם מרוב שהסרט גרוע!!! (כמעט והצתרפתי תאמת!).

קיצור:

אם אתם אמיצים לכו תראו!

אם אתם שונאים מישהו תשלכו אותו\אותה לראות את הסרט.

אם אתם רוצים הפלה בחינם שלכו את החורה בהריון לראות את הסרט.

אם אתם רוצים גירושים שלכו זוג נשוי לראות את הסרט.

לצערי לא הגזמתי ברוב מה שכתבתי :-\

פורסם

נכון! איך יכולתי לשכוח מהסרט האיום הזה. :yelclap:

אפילו יותר גרוע מהקו האדום.

אגב, זה לא בסדר להזהיר אותנו מפני הזוועתון Ultraviolet מבלי להזכיר את אחיו התאום Aeon Flux. שניהם ממש ממש גרועים.

פורסם

הדבר היחיד שאני זוכר מULTRAVIOLET זה את סצנת הרכיבה על האופנוע על גב הבניין (קצת מזכיר את פרנהייט :P )

פורסם

אני לא רוצה להשמע כאילו אני מתנשא או איזה דמגוג..!

אבל הכול הסרטים שהבאתם זה איכות לפנים לאומת הסרט הגרוע ביותר בכול הזמנים מאז היווצרות היקום עצמו!

Mulholland Drive הסרט!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יכול להביא מיליון זיליון ואחת סיבות למה אין סרט בהיסטוריה של האנושות גרוע כמו זה אבל אני פשוט יתן רק כמה.

1.אין סיפור עלילה או שום קשר בין התמונות שיהיו מוצגות על המסך מולכם!

2.אין שחקנים של יותר משקל וחצי!

3.הסרט יחזיק אותכם במחשבה שיש סיפור ואתם פשוט לא מבינים אותו עד שפתאום אחרי 3 וחצי שעות יופיעו הכתוביות ופשוט תרצו או להתאבד או להרוג מישהו!

רק כדי שתבינו כמה שהסרט הזה גרוע אני יגיד לכם שיש בוא סצינה לסבית עם שתי כוסיות ברמות עולם!!! ועדיין אני ממליץ לכול אחד ששפיותו עדיין בו לא לראות את הסרט הזה!

הנה עוד משהו מדהים..! אני ראיתי את הסרט בקולנוע ואנשים התחילו לקלל את המסך בדרך הכי גרוע שראיתם אי פעם מרוב שהסרט גרוע!!! (כמעט והצתרפתי תאמת!).

קיצור:

אם אתם אמיצים לכו תראו!

אם אתם שונאים מישהו תשלכו אותו\אותה לראות את הסרט.

אם אתם רוצים הפלה בחינם שלכו את החורה בהריון לראות את הסרט.

אם אתם רוצים גירושים שלכו זוג נשוי לראות את הסרט.

לצערי לא הגזמתי ברוב מה שכתבתי :-\

קשה עד בלתי אפשרי להבין את הסרט הזה מצפיה ראשונה,והוא גם לא לכל אחד.בעיני הוא אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי והטוב ביותר של דיויד לינץ'.

פורסם

^ מחזק. מבחינה קולנועית הוא מדהים, התסריט והטוויסט פשוט קשים לעיכול, יש מקרים שבהם צריך לצפות בו לפחות פעמיים כדי להבין, אבל ברגע שמבינים את הפואנטה קולטים כמה הסרט מבריק.

אל תתבאס אבל ... באמת יש סיפור, ואפילו סיפור חזק, אתה פשוט לא הבנת איך הכל מתחבר. (כמו שכתבתי, הסרט דורש לא מעט מחשבה כדי להבין את העלילה)

אגב, הנה רשימת הדירוגים שלי שלי בIMDB בסדר עולה, יש שם כמעט את כל הסרטים שהזכרתם עד עכשיו :P :

http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18261158&s=reverse_uservote&s=uservote

פורסם

סוריאנה. עוד סרט דפוק.

רק שתבינו עד כמה, ראיתי אותו בקולנוע וחצי מהאנשים עזבו בהפסקה. ממי שנשאר, רובם פשוט נרדמו.

איזה סבל.

ובסוף כולם קיללו את האמא של הבמאי. :lol:

עדיין לא גרוע כמו מלהולנד דרייב, אבל הסרט הזה ממש מתאמץ להיות...

(נשבע לכם, קראתי את כל הפרשנויות באינטרנט על מלהולנד דרייב, ואני עדיין חושב שהוא חרא של סרט)

פורסם

הסרט אבי ביטר חיי בסרט.

עלילה מטומטמת.

שחקנים בשקל.

תפאורה על הפנים.

והסרט ממש מצחיק לכול אלה שיודעים להסתכל על סרטים המצד.

פורסם

יש פה אנשים שצריכים להפריד בין סתם סרט טיפשי ולא מועיל במיוחד לסרט גרוע.

סרט גרוע= סרט שאתה לא מסוגל לסיים לראות או ממש מתאמץ בשביל לסיים לראות אותו.

אני אישית ממש ממש שונא להפסיק לראות סרטים לפני הסוף (וגם להתחיל לראות מהאמצע). עקרונית, אני לא עושה את זה.

אם יש סרט שאני לא מסיים לראות, אני יודע שהוא באמת גרוע. אז הנה 2 משלי:

1. The Big Kahuna.

בעקרון יש בו אחלה שחקנים. לא יודע, אולי הוא מתוחכם בצורה כלשהי שלא הבנתי, אולי הוא עמוק....אבל מה שבטוח- הוא משעמם ברמות על.

2. Flash Gordon (מ 1980, זה עם טופול).

אחד הסרטים הכי מפגרים שנוצרו איי פעם. חבל שטופול התבזבז על סרט כל כך .... חסר טעם. הסרט פשוט דפוק, אין לי מה להגיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים