עבור לתוכן

הסרט הגרוע ביותר שראיתם

Featured Replies

פורסם

איך הסרט se7en שווה צפייה?

כן.

אני לא יודע על מה אתם מדברים, No Country For Old Men ו- The Mist סרטים טובים שאני אישית אהבתי. אגב, לא רק לדעתי, הם 8.4 ו- 7.4 בהתאמה ב- IMDB והביקורות שמוצגות להם כרגע (הם משתנות מדי פעם) מייצגות אותם נאמנה. כנראה שלא באמת ראיתם כמויות של סרטים אם אתם מציינים אותם בת'רד שאמור להיות מוקדש לסרטים הגרועים שראיתם אי פעם. ראיתי המון סרטים באמת נוראיים, וזו גם הסיבה שאני לא זוכר את שמם.

סרטים גרועים באמת -- http://www.imdb.com/chart/bottom?tt0105643

• תגובות 104
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת מיותר מצידי לשאול

כמה סרטים גרועים של מורגן פרימן יש ?

נאדה:x

פורסם

האמת מיותר מצידי לשאול

כמה סרטים גרועים של מורגן פרימן יש ?

נאדה:x

בהתחשב שהוא מופיע בכל סרט שני בערך שיוצא מספיק.

פורסם

רק לפי התגובות אני יכול לנחש את הגילאים של האנשים פה. ההמלצה לא לראות סרט לבד - מה זה ? צחוק הוא פונקציה של לחץ חברתי ? רוצים לצחוק - לכו לראות את doctor strangelove או את some like it hot

כל מי שאהב את הרודל וקומאר שכח מה זה הומור וכנראה אוהב מאוד בדיחות שואה.

לכל מי שלא אהב את סרטי האחים כוהן הוא כנראה לא עבר את גיל 15 (לפחות מנטאלית).

רוצים סרטים גרועים ?

plan 9 from outer space

rotten tomatoes הם הגרועים ביותר ברשימה שלי (למעשה PLAN 9 כל כך גרוע שהוא נהיה קאלט !)

והנה רשימה משעשעת (שאני לא מסכים איתה כל כך, אבל יש פה מספיק סרטים גרועים )

http://www.maximonline.com/articles/index.aspx?a_id=4706

פורסם

הנוקמים.

וזה חבל, כי אומה תורמן ממש כוסית...

פורסם

i accidentally doomed your son

עלילותיהם של חבורת ראפרים כושים שכל החיים שלהם זה ברביקיו אחד גדול, שהורגים בטעות איזה בן של איזה מאפיונר.. נהיה שמח

איך להגיד, זה מהסרטים הגרועים ממש שחייבים לראות רק כדי לקבל פרופורציות מה זה סרט גרוע ממש

פורסם

Timeline

Crash

Breach

פורסם

והנה רשימה משעשעת (שאני לא מסכים איתה כל כך, אבל יש פה מספיק סרטים גרועים )

http://www.maximonline.com/articles/index.aspx?a_id=4706

הם צודקים לגבי The Thin Red Line.

אני זוכר איך בזמנו פירסמו את הסרט הזה כסוג של "טוראי ריאן" בזירת האוקיאנוס השקט...טריילר מלא פיצוצים ויריות...

בסוף קיבלנו פסטיבל בולשיט פילוסופי. בזמן הקרב חיילים עוצרים ומסתכלים על העשב מתנודד ברוח. WTF.

והכי עצוב שהאקשן שהיה בטריילר מסכם את כל האקשן שהופיע בסרט.

לפחות דבר אחד הזכיר לי את טוראי ריאן.

דמיינו לעצמכם סרט מלחמה בהיקף של אלפי ניצבים, וכולם משחקים בתפקיד Upham.

כן, זה היה עד כדי כך נוראי (ומצדי הIMDB יכול ללכת...)

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לא לאהוב את Patch Adams..

פורסם

יש קצת בעיה עם הסרטים הכי גרועים שראיתי, כי אני לא זוכר את השם שלהם...

כשהייתי קטן אני זוכר שראיתי את הסרט טיטניק בקולנוע והשתעממתי כול הסרט עד הקטע שהספינה טובעת. לפני חודש יצא לי ליראות אותו שוב פעם, ומשום מה הפעם פחות השתעממתי. :smile1:

פורסם

אתם לא ראיתם סרטים גרועים עד שראיתם את הפרקים של MST3K. למי שלא מכיר (ואני בטוח שאתם לא), מדובר בסדרת פולחן אמריקאית ששודרה מעל 11 שנים. בקצרה: מדען מטורף חוטף את אחד מעובדיו, מייק, וכולא אותו בתחנת חלל במטרה לבצע עליו ניסויים. בתחנה מייק פוגש מספר רובוטים בעלי חוש הומור מפותח ביותר. המדען מכריח את מייק והרובוטים לצפות בסרטים הגרועים ביותר שנוצרו. כדי לשמור על שפיות מייק והרובוטים יורדים על הסרטים. במשך הפרק, שנמשך מעל שעה וחצי, מייק והרובוטים שוחטים את הסרטים. סדרה מבריקה, קורעת מצחוק, שודרה משנת 88 עד 99. הם שחטו מעל 100 סרטים. את הסדרה חובה לראות בלי תרגום.

פורסם

לכל מי שלא אהב את סרטי האחים כוהן הוא כנראה לא עבר את גיל 15 (לפחות מנטאלית).

ביג לבובסקי - סרט ענק.

אחי איפה אתה - סרט ענק.

לקרוא ולשרוף - על הפנים.

ואני בן 22. מרוצה?

פורסם

קווין ופרי קורעים את איביזה ( go large), הוא אחד הסרטים המצחיקים שראיתי :) התאימו אחלה פס קול לסצנות השונות, והוא בעצם הסרט היחיד בעל הומור נמוך שבאמת אהבתי.

it is so unfair!

אני בדרך כלל נוטה לסגת מסרטים גרועים, ככה שאין לי דרך להתקל בהם...אבל שהלכתי לkill bill 2 בקולנוע, נרדמתי איפהשהוא באמצע הסרט.

עם כל הכבוד לטרנטינו ( וכבר מזמן שאין לי אליו כבוד), כל כך הרבה דיבורי סרק ופילוסופיות בשקל דחוסים בשעתיים...פשוט נורא!

הקטע היחיד שהצליח להעלות אותו מסלידה אישית, הוא כמובן מאסטר סיני עם זקן לבן מרביץ לאמה טורמן (שונא אותה).

פורסם

אתם לא ראיתם סרטים גרועים עד שראיתם את הפרקים של MST3K. למי שלא מכיר (ואני בטוח שאתם לא)

מתנשא משו אתה..

פורסם

לא מתנשא, פשוט הסדרה אף פעם לא שודרה בארץ. בכל מקרה, תעשו חיפוש בגוגל. לא תצטערו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים