עבור לתוכן

קניית לוג'יטק G25

Featured Replies

פורסם

ההגה כבר קיים בשוק לפחות שנה וחצי, האם כדאי לחכות לדגם הבא (אם בכלל יהיה) או שפשוט לקנות עכשיו ?

פורסם

אני לא יודע אם עתיד לצאת דגם חדש בקרוב,

אולי החברה תוציא דגמים חדשים, אך אני בספק אם היא תייצר מחליף לדגם הHIEND הזה.

המחיר של הסט יקר מאוד, אך לא נמצאו לסט הזה מתחרים באף קטגוריה

אם יש לך את הכסף כדי להתחדש בסט כזה, ואתה באמת מכור למשחקי נהיגה, לך על זה (אלא כן חסרים לך רכיבי חומרה אחרים שיכולים להרוס את החויה)

גם אם יצא דגם "חדש" אני בספק אם יש דברים שניתנים לשדרוג מהדגם הנ"ל..

פורסם

זה ממש לא נכון שאין לו מתחרים... בארץ אין אבל בחול יש ויש גם טובים ממנו

לפותח הדיון, אין איזו שמועה על דגם חדש ככה שאפאחד לא באמת יודע אם עתיד לצאת כזה, אבל כן יש מתחרים לא רעים שאפשר לבדוק אם אתה ממש בקטע של משהו איכותי, לדוגמא יש את הfanatec911 שהוא מתחרה ידוע של G25 והביקורות שיבחו אותו וחלק אפילו העדיפו אותו, הוא טיפה יותר יקר (40$+-) ואין אותו בארץ.

שוב, אם אתה מדבר על הארץ זה G25, בחוץ זה כבר משהו שונה.

פורסם
  • מחבר

אפשר להביא את ה-G25 במחיר נמוך יותר ב-YAD2. פשוט חבל לי לקנות אם נגיד בעוד כמה חודשים בודדים הם יוציאו דגם חדש.

פורסם

תקנה עכשיו. לא נראה שעומד לצאת משהו אחר ברמה הזאת בזמן הקרוב.

פורסם

זה ממש לא נכון שאין לו מתחרים... בארץ אין אבל בחול יש ויש גם טובים ממנו

לפותח הדיון, אין איזו שמועה על דגם חדש ככה שאפאחד לא באמת יודע אם עתיד לצאת כזה, אבל כן יש מתחרים לא רעים שאפשר לבדוק אם אתה ממש בקטע של משהו איכותי, לדוגמא יש את הfanatec911 שהוא מתחרה ידוע של G25 והביקורות שיבחו אותו וחלק אפילו העדיפו אותו, הוא טיפה יותר יקר (40$+-) ואין אותו בארץ.

שוב, אם אתה מדבר על הארץ זה G25, בחוץ זה כבר משהו שונה.

ההגה נכון שהוא ריאליסטי יותר והדוושות יותר נוחות מה-G25, אבל עדיין ה-G25 יותר מדוייק.

תנסה לדוגמא ב-Lfs להזיז את הגה ממש סנטימטרים ה-G25 יעשה את זה מדוייק אבל ה-Fanatec 911 יעשה את זה פחות.

אפילו עם קפיצות קלות בסיבוב בהגה תשים לב במשחק וגם הדוושות יותר מדוייקות ב-G25

וגם היתרון של ה-G25 הוא שהרטט שלו מאוד חזק.

בכול אופן לפותח הטראד, בארץ אל תיקנה את המוצר מהחנות, פשוט חבל על הכסף, תיקנה מחול או יד שנייה, אם אין לך כוח להיתעסק עם זה.

אז אתה יכול להזמין חנות בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים