פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים GIGABYTE - Gigabyte W566N 2.5GHz , מה אתם אומרים ?יש גם אופציה לקחת Aspire 5930G ACER או HP ...אני מחפש מחשב טוב לגרפיקה פשוטה , גלישה , וניידות ( זמן סוללה , עמידות , משקל )מסך נראה לי 15.4 .יש המלצות ?
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים שניהם לא מתאימים לדרישות שלך.הם לא ניידים במיוחד, חיי הסוללה יהיו מתחת לממוצע וכפי שנאמר ה-5930G זה מחשב למשחקים ו-Overkill מטורף לצרכים כאלו.בשביל המלצות יש לפרט תקציב.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר בסביבות ה 5000 שקלים ....מה אתם אומרים ?אני מחפש בכללי ככה :א. מעבד חדיש וחזקב. סוללה טובה ומשקל סבירג. מסך בסביבות 15 , לא יותר גדול ולא יותר קטן בהרבה .ד. דיסק קשיח עם נפח נורמאלי 250 +ה. כרטיס מסך איכותי ( לאוטוכד , ותוכנות תלת מימד נוספות )ו. מחשב אמין ואיכותיז. הכי טוב בסכום שאני מחפש .תודה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.