פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים היי! אני רוצה מארז חדש.. עכשיו יש לי פוסידון של ג'יגה בייט.. מה עדיף לי? 690 או HAF ולמה... טנקס..
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אם אתה מחפש משהו חייתי מקורר היטב ומארז גדול שיוכל להסתיר את כל הכבלים..אז לך על HAF..אם לא אז תקנה 690..חבר שלי שבוע שעבר התלבט ראה את הHAF נדהם מהגודל.. הוא ענק..תקח את זה בחשבון !!!
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים כן הHAF מארז באמת מרשים עם יש לך תכסף האיתי ממליץ לך לקחת תHAF עם לא גם הCM 690 לא רע ביכלל ועם תוספת מאווררים שקטים הוא גם שקט וגם מקרר מצויין
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אז ככה, אני משתמש מאוד מרוצה של הCM 690 , איכות הבנייה שלו טובה מאוד והוא גם נראה מאוד מרשים בכלליות. הסידור כבלים במארז קל מאוד ולמרות שלא הוספתי לו מאווררים יש לו מקום לעוד 4 מאווררים של 120, ואפילו 80 מ"מ חמוד. במקרה יצא לי לראות בחנות שקניתי ממנה את המחשב את הHAF, שמע הוא עצום. פיזית ענק, אני לא אהיה מופתע אם הוא לא שוקל לפחות 10 קילו. הבעלים היה לחלוטין נגד המארז עקב העובדה שהוא כמעט פתוח, ובנוסף אין לו פילטרים של אבק . אם אתה רוצה מארז מקפיא זה המארז בשבילך, רק דע שעל מנת לשמור על תקינות רכיבים אתה תצטרך לנקות נגד אבק לפחות פעם בשבועיים. 2 מאווררים של 23CM לא באים ברגל. בהצלחה בבחירה, אם יש לך עוד שאלות אני פה יובל.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר אוקיי...אני מאוהב בHAFאני אזמין אותו..עם האבק אני אדבר אח"כ..בכלליות אין לי הרבה אבק בבית... =]תודה חבריה עזרתם לי מאוד!דרך אגב..700 שקל (אולי פחות) מחיר בן זו*ה לא??
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים שמע לפי דעתי עשית תבחירה הנכונה..מארז מושלם..3 מאוררים גדולים..אפשרות לשים 4 של 120 מ"מ במקום אחד גדול.למעלה אפשרות 3 של 12 מ"מ.מארז פשוט קטלני..תביא לנו תמונות !!!
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר דיברתי עם היבואן.. אמר אין במלאי..יהיה עוד כחצי חודש חודש... לא נורא לכזה מארז אפשר גם לחכות.. =] תצפו לתמונות.. ניק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.