פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים הקליפ הוא של AVRIL והוא ממש קליפ לפאקצות כולם מכירים אותו בטוח http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים הוא קיים כבר איזה שנה ומשהו, אווריל פופולרית למדי, וזה שיר טוב (וזה רחוק מלהיות הסגנון שלי).
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר כן אבל איך זה יכול להיות 106 מיליון צפיות ? יש הרבה מאוד קליפים בYOUTUBE וזה מה שמקבל הכי הרבה צפיות פשוט בושה. תיראו כמה פאקצות יש בעולם ממש עצוב
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אנ י דווקא אהבתי את השיר (וגם את הקליפ).לא יודע מה יש לך ממנה אבל היא ממש טובה.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים לא מת אליה ניראת לי אנורקסית אבל למי אכפת שזה הקליפ הנצפה ביותר שם ? מה מציק לך אתה זקן ממורמר או משהו ?
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים היא זמרת טובה מאוד ומאוד מצליחה בתחום שלהשלה תחום הפקאצות למנייהםכול ילדה בת 14 שומעת אותה !אין פלא שזה ככהאיך אני שונא את הגולגולות האלה והאמואים האלהחחחחח הייתה אומרת לי ''אני רוצה להיות חברה שלך '' הייתי מדביק לה פצצה חחחחחחחחחחח
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אני ראיתי אותו ביוטיוב פעם אחת לפני המון זמן.ממש ממש ממש רחוק מהסגנון שלי.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים עכשיו שמעתי לראשונה.יש לה קול מגניב.כל עוד אני לא מסתכל על הקליפ אני נהנה.אולי אני זקן כבר?בכל אופן שיר טוב לדעתי
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים לא מת אליה ניראת לי אנורקסית אבל למי אכפת שזה הקליפ הנצפה ביותר שם ? מה מציק לך אתה זקן ממורמר או משהו ? אנורקסית?אם יש משהו אחד טוב באבריל זה שהיא סקסית ביותר ונראית כמו זונת מסיבות.אולי אתה חובב שמנמנות ידידי?
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים יש לה פרצוף של קופיפה בשניה שמורידים את כל האיפור.ויש לה אחלה מפיקים, זה למה המוסיקה שלה סבבה, אם כי נמאסת ממש מהר.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים אני וחבר שלי בהתערבות אם הקטע שלי יקבל יותר מאלף צפיות.אז תקליקו בחתימה שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.