פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר 9600GT עולה 40 שקל יותר באותה החנות, הגיוני?אני רק צריך שתגידו לי איזה כרטיס ספציפי לקנות כי חוץ מזיכרון של הכרטיס אני לא מבין כלום בהבדליםומה בקשר לספק?צריך להחליף אותו או שזה ספק של הכרטיס לבד?נ.באין מצב שאני אקנה 22" זה גדול מדי
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים אני לא זוכר את השם, אבל אם אני לא טועה יש אחד של sparkle עם קירור מטורף, שני מאווררים, והכרטיס נראה ממש טוב
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים תוסיף תקציב לכותרת וציין איזה ספק בדיוק יש לך.לך על הכרטיס הזה שהומלץ לך - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר התקציב לא משנה לי כי זה לא יגיע למימדים נפוחים של מעל לאלף שקל כי פשוט המחשב שלי לא ינצל אותו וגם אני לא צריךזאת בעיה רצינית בשבילי לדעת מה הספק כי זה חתיכת פרוייקט להוציא את המחשב אבל זה ספק ג'נרי של כניראה 400 וואט או 450כשאמרתם להוסיף ספק מה הכוונה? להחליף את ספק הכוח של המחשב שיש לי כרגע?
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים אם זה לא ידיע ל - 1000 אז תרשום עד לאן זה כן מגיע בכותרת, לא כל כך קשה (ועוזר לאנשים שיעשו חיפוש בפורום).כן, התכוונו להחלפה של הספק.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר מה קורה במידה ואני לא מחליף את הספק?כרטיס מסך כזה צורך חשמל בצורה מוגברת או מה?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים הכרטיס דורש מתחים מאוד ספציפיים, כמו כל שאר הכרטיסים, ספק ג'נרי פשוט לא יכול לספק לו אותם ברוב המקרים ולכן יש מה שנקרא בשפה המקצועית "קא-בום".[אני סתם צוחק,המחשב לא יתפוצץ אבל יש סבירות שהספק ישרף ויקח איתו עוד מספר חללים.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים 400W, אבל אתה צריך מספיק אמפרים על המסילה שממנה הכרטיס לוקח את החשמל שלו. [מסילת ה12V]
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר ואת זה אני מתאר לעצמי שאין בג'נריאני אבדוק איזה ספק זה בעוד יום יומיים ואני אקפיץ את האשכול הזהאני מתבעס על הספק כי רק לפני חודש נשרף לי הקודם וקניתי את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.