פורסם 2003 ביוני 2122 שנים עד 2600 שקלבינתיים עשיתי חושבים והנה ההצעה שלי (שינויים ודברים אחרים תכתבו)CPU : Athlon Xp 2500 IN A BOXRAM : Kingston 512 333mhzMOBO : Epox 8x AGP and all this shits...GFX : Sapphire Radeon 9100 128mb DDRS.Card : SB LIVe 5.1HD : MAXTOR 80GB 7200rpm 8mb buffer ATA133mouse keyboard and all this shits...
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים זכרונות שנה ל-Twinmos 512 DDR 2700(333 Mhzבמידה והלוח הואEpox 8RDAשאר איתו אבל אם מדובר ב-8RDA+ אז שנה ל-Abit NF-7כרטיס קול לא צריך יש לך כרטיס קול מצוין על הלוח ואם אתה רוצה כרטיס קול ברמה גבוהה עלה-Abit NF-7-SLיש SS שיאפשר לך סאונד ברמה מאוד גבוהההארדיסק תלך עלWD 80 GB 8MB Bufferעכשיו חסכת קצת כסף?קנה כרטיס מסך טוב יותרבנוסף הייתי ממליץ לך לקנות את המחשב מ-PCHאו זיגזאג
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים "במידה והלוח הוא Epox 8RDA שאר איתו אבל אם מדובר ב-8RDA+ אז שנה ל- Abit NF-7" -סתם ככה משנים? אתה מדבר בלי פרופוציות מחיר ופיצ'רים שעל-גבי הלוחות. אני מניח שאתה מבין את עיקרון הבחירה, אבל יש להסביר זאת לרוכש המערכת. להסביר שה8RDA אינו מגיע עם כרטיס רשת וגם בלי כניסות Firewire, כך שהוא הבחירה הזולה ומשתלמת לאלו שאין להם צורך בשני הפיצ'רים הללו. הNF7 הוא האוברקלוקר הטוב ביותר והוא מגיע עם כרטיס רשת (ולא Firewire). ה8RDA+ לעומת שניהם מגיע עם כרטיס רשת וגם עם Firewire."כרטיס קול לא צריך יש לך כרטיס קול מצוין על הלוח ואם אתה רוצה כרטיס קול ברמה גבוהה על ה-Abit NF-7-SL. יש SS שיאפשר לך סאונד ברמה מאוד גבוהה" -הSS הוא אינו כרטיס קול, אלא מקודד DD בגרסא 5.1 מובנה על לוח האם אשר יסב סאונד חלק יותר. אין טעם להשקיע בדבר אם אין נסיון בAC97, אם לא משתמשים במערכת סאונד או אזניות טובות, או שלפחות ישנו אמצעי לתשומת לב לגבי ההבדלים שבין השימוש במקודד ואי השימוש שבו. "הארדיסק תלך על WD 80 GB 8MB Buffer" -ממש לא נכון. בחלק מהחנויות הכונן המקביל שנבחר מבית Maxtor הוא זול יותר ומגיע עם 3שנים של אחריות. אז, הוא גם הרבה יותר משתלם מהHDD של WD.בקשר למערכת.. אין טעם בגרסאת ה-Box. תוכל לקחת את גרסאת ה-Tray ולהוסיף קירור פשוט וזול שיעשה את העבודה. למשל, V6Cu או כל מערכת קירור ג'נרית ושקטה יחסית, מבחינתך, שתמצא. לגבי לוח האם.. פעל לפי השיקול שהזכרתי קודם ובחר אחד מהשלושה. כרטיס מסך.. קח את הR9100 הזול ביותר שתמצא, אף אם הוא בגרסאת 64MB OEM. כרטיס קול- רד ממנו. בהחלט שאין בו טעם, כפי שצוין קודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.