עבור לתוכן

מחשב למשחקים ותוכנות גראפיקה

Featured Replies

פורסם

עד 2600 שקל

בינתיים עשיתי חושבים והנה ההצעה שלי (שינויים ודברים אחרים תכתבו)

CPU : Athlon Xp 2500 IN A BOX

RAM : Kingston 512 333mhz

MOBO : Epox 8x AGP and all this shits...

GFX : Sapphire Radeon 9100 128mb DDR

S.Card : SB LIVe 5.1

HD : MAXTOR 80GB 7200rpm 8mb buffer ATA133

mouse keyboard and all this shits...

פורסם

זכרונות שנה ל-

Twinmos 512 DDR 2700(333 Mhz

במידה והלוח הוא

Epox 8RDA

שאר איתו אבל אם מדובר ב-

8RDA+ אז שנה ל-

Abit NF-7

כרטיס קול לא צריך יש לך כרטיס קול מצוין על הלוח ואם אתה רוצה כרטיס קול ברמה גבוהה על

ה-

Abit NF-7-SL

יש SS שיאפשר לך סאונד ברמה מאוד גבוהה

הארדיסק תלך על

WD 80 GB 8MB Buffer

עכשיו חסכת קצת כסף?

קנה כרטיס מסך טוב יותר

בנוסף הייתי ממליץ לך לקנות את המחשב מ-

PCH

או זיגזאג

פורסם

"במידה והלוח הוא Epox 8RDA שאר איתו אבל אם מדובר ב-8RDA+ אז שנה ל- Abit NF-7" -סתם ככה משנים? אתה מדבר בלי פרופוציות מחיר ופיצ'רים שעל-גבי הלוחות. אני מניח שאתה מבין את עיקרון הבחירה, אבל יש להסביר זאת לרוכש המערכת. להסביר שה8RDA אינו מגיע עם כרטיס רשת וגם בלי כניסות Firewire, כך שהוא הבחירה הזולה ומשתלמת לאלו שאין להם צורך בשני הפיצ'רים הללו. הNF7 הוא האוברקלוקר הטוב ביותר והוא מגיע עם כרטיס רשת (ולא Firewire). ה8RDA+ לעומת שניהם מגיע עם כרטיס רשת וגם עם Firewire.

"כרטיס קול לא צריך יש לך כרטיס קול מצוין על הלוח ואם אתה רוצה כרטיס קול ברמה גבוהה על ה-Abit NF-7-SL. יש SS שיאפשר לך סאונד ברמה מאוד גבוהה" -הSS הוא אינו כרטיס קול, אלא מקודד DD בגרסא 5.1 מובנה על לוח האם אשר יסב סאונד חלק יותר. אין טעם להשקיע בדבר אם אין נסיון בAC97, אם לא משתמשים במערכת סאונד או אזניות טובות, או שלפחות ישנו אמצעי לתשומת לב לגבי ההבדלים שבין השימוש במקודד ואי השימוש שבו.

"הארדיסק תלך על WD 80 GB 8MB Buffer"

-ממש לא נכון. בחלק מהחנויות הכונן המקביל שנבחר מבית Maxtor הוא זול יותר ומגיע עם 3שנים של אחריות. אז, הוא גם הרבה יותר משתלם מהHDD של WD.

בקשר למערכת.. אין טעם בגרסאת ה-Box. תוכל לקחת את גרסאת ה-Tray ולהוסיף קירור פשוט וזול שיעשה את העבודה. למשל, V6Cu או כל מערכת קירור ג'נרית ושקטה יחסית, מבחינתך, שתמצא. לגבי לוח האם.. פעל לפי השיקול שהזכרתי קודם ובחר אחד מהשלושה. כרטיס מסך.. קח את הR9100 הזול ביותר שתמצא, אף אם הוא בגרסאת 64MB OEM. כרטיס קול- רד ממנו. בהחלט שאין בו טעם, כפי שצוין קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים